19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оля Полякова в латексному костюмі рожевого зайчика покрутила попою перед підписниками
Оля Полякова в латексному костюмі рожевого зайчика покрутила попою перед підписниками

Оля Полякова в латексному костюмі рожевого зайчика покрутила попою перед підписниками

Українська епатажна співачка Оля Полякова вміє радувати своїх шанувальників відвертими, але одночасно без зайвої вульгарності образами і танцювальними рухами.

Публікації доступні в акаунті артистки в соціальній мережі TikTok.

"Лайки для зайчика"

Всі знають Олю Полякову як дуже розкуту жінку. Вона впевнена в своїй красі, тому на сцені завжди з'являється в обтягуючих нарядах, з оголеними ногами, іноді животом і іншими частинами тіла. Точно так само розкуто і легко веде життя в соціальних мережах. Підписники в Instagram знають, що можуть побачити в стрічці артистки безліч веселих відео, трохи вульгарних фото, але завжди з Поляковою на центральному плані, яка відчуває себе ідеально.

Танці Олі Полякової в TikTok

Так само українська зірка веде TikTok, який останнім часом став дуже популярним майданчиком для осіб шоу-бізнесу. Мабуть, там відомі особистості хочуть бути ближче до молоді, яка в більшості своїй проводить час саме в цій мережі. Полякова не ігнорує тренди і теж іноді постить в TikTok прикольні відео. Чистіше - з танцями і кумедними моментами.

Полякова - спокусливий зайчик

Цього разу Оля вирішила опублікувати не просто миле, але досить відверте відео, хоч оголеними залишалися тільки руки. Артистка одягла обтягуючий костюм рожевого зайчика з великими вухами, доповнюючи образ поясом у вигляді серця. Весь зовнішній вигляд співачки нагадує символ відомого видання Playboy, цей бренд також використовує пухнастого звірка для впізнаваності.

Полякова одягла костюм рожевого зайчика і станцювала в TikTok

У цьому сексуальному вбранні Полякова круговими танцювальними рухами виконала неймовірно запальний перформанс. Те, що відео сподобалося більшості підписників і не тільки, говорить кількість лайків на пості, які збільшуються зі швидкістю світла. Досвід співачки в шоу-бізнесі допомагає Поляковій домагатися уваги публіки навіть тоді, коли вона не виступає на сцені в своєму звичайному амплуа.   

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Лоліта Мілявська схудла без дієт і занять спортом: "Просто пішла до..."

Також ми писали, на яких авто їздять Олег Винник, Потап, Настя Каменських, Оля Полякова та інші: нам і не снилося.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом