Пропагандистка Путіна Ольга Скабєєва накинулася на відому блогершу Настю Івлєєву: все через незнання шкільної програми
Пропагандистка Путіна Ольга Скабєєва накинулася на відому блогершу Настю Івлєєву: все через незнання шкільної програми

Пропагандистка Путіна Ольга Скабєєва накинулася на відому блогершу Настю Івлєєву: все через незнання шкільної програми

В ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1" ведуча Ольга Скабєєва на всю країну розкритикувала відому блогерку Анастасію Івлєєву за те, що дівчина не змогла відповісти на питання шкільної програми.

Уривок ефіру опублікований на платформі YouTube на каналі "60 хвилин".

"Івлєєва не соромиться своєї дурості"

Раніше Ксенія Собчак провели інтерв'ю з відомою медіа-персоною Настею Івлєєвою. Під час розмови ведуча задала блогерці 10 простих запитань зі шкільної програми, серед яких було назвати автора твору "Батьки і діти" бо ж сказати, чим знамените прізвище Джугашвілі. Ні на одне питання Івлєєва не відповіла, і ще спочатку зізналася, що "тупа".

Ольга Скабеева назвала Настю Ивлееву безграмотної

Після цього ведуча Ольга Скабєєва в ефірі "60 хвилин" розповіла глядачам про цей інцидент і звинуватила дівчину в безграмотності. Здавалося б, навіщо критикувати людину за незнання шкільної програми? Тільки Скабєєва уточнила, що Івлєєва є дуже популярною, "має 4,5 мільйона підписників на YouTube, майже 19 мільйонів - в Instagram. І в рейтингу довіри російської молоді Івлєєва на четвертому місці".

В цьому і була основна претензія Ольги. Безграмотність нарівні з тим, що Івлєєву дивиться і слухає молодь, та й багато дорослих людей. Зате сама Настя хвалиться тим, що заробляє мільйони доларів на рік.

Відповідь Івлєєвої на нападки

Настя не змусила себе довго чекати з відповіддю. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram блогерка зробила репост сторіз, де з іронією говорилося про те, що бути мільйонером – ознака гідного співрозмовника, разом зі "створювати продающі проекти" і "мати багатомільйонну аудиторію". Тоді як знати "прізвище Петра І" - це не показник розуму.

Івлєєва відповіла на критику: "краще бути мільйонером"

Дійсно, питання залишається відкритим: чи можна назвати дурною людину, яка в молодому віці досягла такого колосального доходу і впливу на суспільство? І чи допоможе в житті знання того, як намалювати контурну карту?

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Оля Полякова в латексному костюмі рожевого зайчика покрутила попою перед підписниками.

Також ми писали, що українська прима-балерина Катерина Кухар розповіла, скільки заробляє.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом