Андрій Шевченко замінить Мірча Луческу на позиції тернера ФК "Динамо" Київ
Андрій Шевченко замінить Мірча Луческу на позиції тернера ФК "Динамо" Київ

Андрій Шевченко замінить Мірча Луческу на позиції тернера ФК "Динамо" Київ

Журналісти спортивної передачі "футбольний формат" розповіли інсайдерську інформацію з приводу того, хто може зайняти пост головного тренера клубу "Динамо". Зараз команду тренує Мірча Луческу.

Подробиці повідомляє видання Football24.

Кого готують на заміну Луческу?

Зауважимо, що інформація, отримана деякими ЗМІ, поки не підтверджена. Її в програмі висловив журналіст, який нібито почув щось подібне від своїх друзів. Тобто, офіційно керівництво клубу не повідомляло, що готується до заміни Луческу саме на цього кандидата. Тим не менш, інсайдери не заперечують, що така заміна можлива, коли у румуна закінчиться контракт з "Динамо". Він продовжив своє тренерство до кінця сезону в 2023 році.

"Луческу, думаю, ще цей сезон відпрацює з Динамо, а потім прийде Андрій Миколайович Шевченко. Такий інсайд, що після Луческу буде Шевченко. Не знаю, було це десь у ЗМІ, але я чув від своїх друзів", - таку інформацію розповів журналіст Олег Ящук у програмі "Футбольний формат". Пізніше слова підтвердив ведучий передачі Андрій Малиновський (що інсайд дійсно існує).

Імовірність приходу Шевченка до тренерського складу

Нагадаємо читачам, що Андрій Шевченко до середини літа був тренером збірної України, але у колишнього футболіста закінчився контракт і його не стали відновлювати. До речі, в мережі раніше поширювалися чутки, що місце Андрія займе якраз румун Мірча Луческу, але інформація не підтвердилася, адже у того був дійсний контракт з "Динамо". І ось зараз схожа ситуація з його футбольним клубом. 

В інтерв'ю Каті Осадчій Андрій Шевченко розповів, що поки кілька місяців планує відпочивати від роботи і постійних роз'їздів, провести час з сім'єю. І тільки після відновити тренерську діяльність. Але планами на майбутнє не ділився. На зорі своєї кар'єри футболіст починав спортивне життя саме в "Динамо", куди пізніше повертався в якості гравця. Хто знає, чи не повернеться в рідний клуб знову, але вже як тренер.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини.

Також ми писали, що Ліонель Мессі побив рекорд легендарного Пеле, оформивши хет-трик за збірну Аргентини.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом