Степанов розповів,як працюватиме транспорт під час локдауну: "Це недоцільно"
Степанов розповів,як працюватиме транспорт під час локдауну: "Це недоцільно"

Степанов розповів,як працюватиме транспорт під час локдауну: "Це недоцільно"

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що під час наступного посилення карантинних заходів транспорт закривати не планують.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це Денис Шмигаль розповів на прес-конференції в Києві

"Закривати (громадський транспорт – ред.) ми поки не плануємо... Адаптивний карантин залишається адаптивним - так, як він і був", — розповів він.

Максим Степанов, скріншот з відео

Він також зазначив, що для проїзду в транспорті не планують робити обов'язковою наявність сертифіката вакцинації.

"У громадському транспорті вимагати сертифікати недоцільно", - пояснив прем'єр.

Зазначимо, що для перевізників діятимуть ті ж вимоги щодо вакцинації, що і для працівників з інших сфер. У той же час пасажирам громадського транспорт потрібно буде дотримуватися лише масочного режиму.

Варто нагадати, що 13 вересня Кабінет Міністрів ввів жовті та зелені covid-сертифікати. У "жовтій" зоні карантину заклади зможуть працювати при наявності не менше у 80% їх співробітників "жовтих" або" зелених "сертифікатів, а в "червоній" – якщо 100% працівників мають "зелений" covid-сертифікат, тобто всі повністю щеплені.

Нагадавши, Денис Шмигаль розповів про головні зміни з жовтня: газ по 7,96 грн, накопичувальна пенсія та виплати субсидій. Що зміниться в країні найближчим часом

Раніше Знай писав, що Кабмін роздав привілеї для вакцинованих українців: які можливості дає щеплення на карантині. Кабмін випередив ті можливості, якими користуватиметься вакциновані українці.

Знай повідомляв, Україна на порозі "жовтої зони" карантину: доктор Комаровський пояснив, наскільки здатна захистити медична маска.

Теги по теме
Новости Украины Максим Степанов
Источник материала
Поделиться сюжетом