19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Турецькі готелі почали робити знижки для вацинованих туристів
Турецькі готелі почали робити знижки для вацинованих туристів

Турецькі готелі почали робити знижки для вацинованих туристів

Кампанія знижок почалася в готелях в регіоні Каппадокія / фото Марина Григоренко

Турецькі готелі почали надавати знижки туристам, які повністю щеплені від COVID-19 або отримали хоча б одну дозу препарату.

Кампанія знижок почалася в готелях в регіоні Каппадокія, а потім поширилася на інші регіони.

Зокрема, в готелях Каппадокії вакцинованим туристам роблять 20% знижку, а в Кілісі 50% для вакцинованих молодят, які проводять медовий місяць в готелі.

У готелях міста Різе повністю щепленим або тим, які отримали одну дозу вакцини від коронавірусу надають знижку в розмірі 10% від загальної суми проживання.

Готельні оператори Чорноморського регіону - Трабзона також ввели знижки на проживання для вакцинованих. Асоціація туроператорів і туристичних агентств Трабзона провела кампанію під гаслом "Зроби вакцину - отримай знижку". Зокрема, готель в Кілісі почав кампанію зі знижкою 50% на весілля пар, які отримали вакцину від коронавірусу, передає Turizm Gazetesi

Де ще заохочують вакцинованих

У рамках кампанії вакцинації проти коронавірусу Греція робить "подарунок" у розмірі 150 євро для заохочення молодих людей у віці від 18 до 25 років.

В Ізраїлі ввели безкоштовне харчування для молоді щоб прискорити вакцинацію в столиці країни Тель-Авіві, в центрах вакцинації почали проводити безкоштовні виступи ді-джеїв для залучення молоді. У деяких містах країни безкоштовне харчування надається тим, хто пройшов вакцинацію. Деякі музеї допускають тих, у кого є вакцина від коронавірусу.

У Дубаї в деяких ресторанах пропонуються знижки для вакцинованих. Застосовуються знижки в розмірі 10% за одну дозу вакцини і до 20% за дві дози вакцини.

Вас також можуть зацікавити новини

  • У Туреччині посилять обмеження для невакцинованих громадян (відео)
  • Італія відкрила кордони для українців: вакцинованих пускатимуть без самоізоляції
  • У Туреччині нові карантинні обмеження: чи потрібно туристам здавати ПЛР-тести для відвідування публічних місць

Автор: Ірина Погоріла

Теги по теме
Турция
Источник материала
Поделиться сюжетом