У Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові: пасажири його покарали
У Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові: пасажири його покарали

У Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові: пасажири його покарали

10 вересня в Запоріжжі водій маршрутного таксі №85 не тільки не пустив літнього пасажира всередину, але і обматюкав дідуся, а потім вдарив дверцятами по голові. Винуватцю вже обрали міру покарання.

Про інцидент повідомляє ТСН.

Як водій напав на беззахисного дідуся

За інформацією першоджерела, 10 вересня в маршрутку №85 на зупинці намагався зайти 82-річний житель Запоріжжя. З собою у дідуся був рюкзак на візку. Коли чоловік забарився при вході, водій розлютився, став кричати на людину, потім втратив терпіння і спробував закрити двері транспорту. Вони сильно вдарили дідуся по голові, від чого той на деякий час знепритомнів.

Поки одні пасажири знімали наслідки звірства на камеру, інші допомагали чоловікові прийти до тями, а треті заблокували вихід і не давали водієві втекти, поки на виклик їхали правоохоронці. У лікарні потерпілому поставили діагноз - гематоми на обличчі, підозра на струс мозку і тріщина в вилиці. Як виявилося, це був день його народження.

Винуватець понесе справедливе покарання

Мер Запоріжжя Володимир Буряк підтвердив на особистій сторінці в Facebook, що водія вже покарали. По-перше, звільнили з роботи (є інформація, що він сам написав заяву), по-друге, суд вибере міру відповідальності - штраф або 1 рік виправних робіт.

У соціальних мережах люди обурюються тим, що водій маршрутки побив дідуся

Як каже сам порушник, після звільнення йому буде дуже непросто знайти нову роботу. Чоловік розкаявся у скоєному, але ЗМІ пишуть, що він намагався умовити сина дідуся забрати заяву з поліції за деяку суму грошей. Той відмовився від хабара і зажадав найвище покарання, передбачене законом за такий проступок.

Також відомо, що покарали фірму-перевізника, яка обслуговувала маршрут. Місто оштрафувало компанію на 10 тисяч гривень і розірвало з нею угоду про співпрацю.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що найбільш винахідливі почали бронювати знайдені ними в лісі гриби: курйозні фото.

Також ми писали, що шахрайство з інтернету нікуди не піде, воно буде наростати, - Несміянов.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом