19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олексій Арестович назвав АТО "курортом для хлопчиків", куди тікають від дружин і дітей
Олексій Арестович назвав АТО "курортом для хлопчиків", куди тікають від дружин і дітей

Олексій Арестович назвав АТО "курортом для хлопчиків", куди тікають від дружин і дітей

У соціальній мережі Facebook розгорівся скандал між Арсеном Аваковим і Олексієм Арестовичем через відео 4-річної давнини, в якому речник ТКГ назвав АТО "великим курортом і піонерським табором".  

Колишній глава МВС опублікував пост з відео на особистій сторінці в Facebook.

Передісторія конфлікту і пояснення Арестовича

Арсен Аваков сколихнув суспільство, опублікувавши відео 2017 року, де дає інтерв'ю дієвий радник Офісу Президента і речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Правда, в той час він ще не був публічною людиною і посадовою особою, не працював в урядовій сфері, зате багато часу проводив в АТО, спілкуючись з бійцями і бачачи настрої, що там відбуваються, на власні очі.

Повернувшись з чергової поїздки і будучи "сильно розсердженим", Арестович вельми емоційно висловився з приводу того, що в українському середовищі суспільству намагаються прищепити страждання за бійців, які "вмирають за країну даремно". Тобто, відбувається "розгойдування емоційної нестабільності", тоді як насправді в АТО в останню чергу думають про страждання за смерть товариша, а відразу мстять.   

Конфронтація двох політиків

У цьому ж інтерв'ю Арестович сказав фразу, якою намагається маніпулювати Арсен Аваков. Радник назвав зону АТО "курортом", де хлопці (військові) легко проводять час, іноді стріляють, сміються і веселяться як всі люди. Колишнього керівника МВС обурило, що радник президента України міг дозволити собі так сильно зганьбити владу. Він закликав ОП переглянути кадрові рішення і звільнити "самозакоханого пустоцвіту", який підставив країну своїми словами.

Олексій Арестович і Арсен Аваков

Не забув нагадати Аваков і про недавню думку Олексія Арестовича про перейменування країни в Русь-Україну для відновлення історичної справедливості, що політик назвав "черговим перлом". У свою чергу, автор виразу відповів: "Арсен Борисович розпочав політичний сезон. Як інакше пояснити, чому потрібно було рвати з відео чотирирічної давності окрему фразу і кидатися з нею в політичну атаку?".

Чим закінчиться конфронтація - покаже час.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що екс-міністр порівняв українок і росіянок з повіями.

Також ми писали, що "Залишимося без морів": генерал-майор попередив про загрозу вторгнення Росії в Україну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом