Брітні Спірс видалила профіль в Instagram після новини про заручини
Брітні Спірс видалила профіль в Instagram після новини про заручини

Брітні Спірс видалила профіль в Instagram після новини про заручини

Після того, як американська співачка Брітні Спірс повідомила на особистій сторінці в Instagram, що заручена, її профіль виявився видалений і зараз недоступний для перегляду.

Якщо зайти в аккаунт Instagram, з'являється повідомлення "Вибачте, ця сторінка недоступна".

Офіційна причина видалення облікового запису

Підписники відразу почали панікувати і писати пости з хештегом FreeBritney, де обговорювали ситуацію і висловлювали припущення, чому профіль видалився відразу після повідомлення про заручини. Насамперед виникла здогадка, що це підступи батька Джеймі Спірса, якого розлютила звістка про весілля з обранцем – фітнес-тренером Семом Асгарі. Також фанати співачки думали, що адвокат зірки порадив від гріха подалі на час піти з соціальних мереж, щоб не провокувати рішення про скасування опікунства напередодні суду.

Брітні Спірс видалила акаунт в Instagram

Тим не менш, Брітні Спірс сама з'явилася і пояснила ситуацію. У Twitter вона написала, що сама вирішила видалити профіль, щоб відпочити від публічності і спокійно відзначити з нареченим заручини. Причина виглядає дивно, якщо згадати, наскільки Брітні раділа в опублікованому відео отриманій каблучці. І завжди артистка любила інформувати підписників про хороші події в житті.

Життя Брітні стало бити ключем

Якою б не була причина, шанувальники зраділи, що з Брітні нічого не сталося і вона особисто розповіла про видалення аккаунта. Хто знає, можливо, новина про весілля настільки приголомшила саму співачку, що вона захотіла спокою від соцмережі. Нагадаємо, що своїм бойфрендом американка познайомилася в 2016 році на зйомках кліпу, де Сем був запрошеним актором. З тих пір пара зустрічається.

Офіційна причина-Брітні хоче відпочити від соціальних мереж

З іншого боку, є батько Джеймі, який був проти відносин, забороняв дочці виходити заміж і заводити дітей. Тепер, коли він відмовився від опікунства, чоловік до рішення суду продовжує брати участь у житті Брітні. Відомо, що батько готує клопотання про укладення шлюбного контракту, оскільки впевнений, що хлопець використовує його дочку для отримання мільйонного статку.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс оголосила про заручини з молодим фітнес-тренером.

Також ми писали, що Ксенія Мішина вагітна від Олександра Еллерта? У "холостячки" округлився животик.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом