19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українським поліцейським виділили з бюджету 6 тисяч гривень на перегляд порно
Українським поліцейським виділили з бюджету 6 тисяч гривень на перегляд порно

Українським поліцейським виділили з бюджету 6 тисяч гривень на перегляд порно

Співробітники поліції провели таємну операцію по розкриттю діяльності порностудії, яка протягом 5 років створювала і поширювала контент інтимного характеру.

Про це інформує Державний реєстр судових рішень.

Слідчі проникали всередину студії

Київська поліція в 2019 році напала на слід діяльності порностудії. Імовірно, організаторами незаконного бізнесу були четверо жителів Луганської, Чернігівської та Донецької областей. Вони поєднали сили, орендували кілька квартир, купили необхідне обладнання, облаштували кімнати речами, характерними для інтимного дозвілля, найняли моделей і приступили до справи.

Організатори порностудії зняли квартири для моделей

Слідчі не знали, як підступитися до злочинців, тому вирішили ловити "на живця". Виділили на операцію 1850 гривень, які витратили, щоб заплатити за можливість стати клієнтом сайту і поспілкуватися особисто з моделлю. Так правоохоронним органам довелося 9 хвилин дивитися на приватне шоу, що показувала дівчина, яка отримала гроші. За словами учасників, шоу було порнографічного характеру.

Спіймали через кілька контрольних закупівель

Мабуть, одного сеансу не вистачило для упіймання і пред'явлення звинувачення. Тому поліція витратила ще 4 тисячі, щоб за 23 хвилини і 27 секунд переконатися в незаконності того, що відбувалося на екрані. У підсумку всіх учасників бізнесу зловили, вони підписали зі слідством договори про визнання провини.

Моделі на камеру позували для клієнтів і показували інтимні шоу

Рішення про відповідальність прийняв Оболонський суд Києва, який засудив призвідників до 3-х років позбавлення волі. Але через щиросердне зізнання пом'якшив рішення і призначив 1 рік випробувального терміну плюс штрафи за судові витрати і проведення експертиз. Секс-іграшки, конфісковані під час слідства, суд постановив знищити.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Жан Беленюк після чуток про роман з Лесею Нікітюк показав свого "кобеля".

Також ми писали, що Жириновський так розкричався через Путіна, що втратив штани в прямому ефірі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом