19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олексій Арестович розповів про "план Б" по Донбасу, якщо Путін "важко захворіє"
Олексій Арестович розповів про "план Б" по Донбасу, якщо Путін "важко захворіє"

Олексій Арестович розповів про "план Б" по Донбасу, якщо Путін "важко захворіє"

16 вересня вийшов новий випуск соціально-політичної програми "Право на владу" з Наталією Мосейчук. Серед запрошених - радник голови Офісу Президента і речник української делегації в ТКГ.

Випуск опублікований на YouTube-каналі ТСН.

План Б по поверненню Донбасу

Олексій Арестович допустив можливість того, що окуповані території Донбасу Україна зможе повернути не обов'язково безконфліктним способом. Офіційно радник голови ОП назвав головний план, що складається з політико-дипломатичного вектора. Згідно з ним, повертати Крим і Донбас будуть за допомогою домовленості, укладених угод, перемир'я і інших дипломатичних способів.

Олексій Арестович розповів про план Б по поверненню Донбасу


Але завжди існує ймовірність того, що одними словами справі не допоможеш. Тим більше у випадку з Володимиром Путіним, який вже як два роки не планує повертати відібрані в України території, з чим відмовляється вважатися державна політика нашої країни. Тому Олексій Арестович назвав другий план, запасний і більш радикальний, а також уточнив, що він не виходить з уст президента Володимира Зеленського, а формулюється безпосередньо речником.

Захоплення територій за допомогою військової стратегії

На думку Олексія Арестович, план Б передбачає військові дії і напад з боку української армії. Більш того, спроба увінчається успіхом вже за 3-5 днів наступу, але тільки в тому випадку, якщо Путін важко захворіє. Яким чином хвороба президента Россійської Федерації допоможе нашій армії відвоювати захоплені Крим і Донбас, речник в Тристоронньої контактній групі не уточнив.

Олексій Арестович є радником голови Офісу Президента

Навколо особистості Олексія Арестович останнім часом "згущуються хмари". Нещодавно колишній глава МВС Арсен Аваков звернув увагу на слова радника про те, що "АТО - великий курортний табір", що назвав неприйнятним чути з вуст представника президента.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Олексій Арестович назвав АТО "курортом для хлопчиків", куди тікають від дружин і дітей.

Також ми писали, що "Гранатою замінували статевий орган", - "ветеранка ЛНР" розповіла про "звірства" ЗСУ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом