5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Facebook не обмежиться блокуванням і жорсткіше каратиме за порушення правил
Facebook не обмежиться блокуванням і жорсткіше каратиме за порушення правил

Facebook не обмежиться блокуванням і жорсткіше каратиме за порушення правил

Соціальна мережа Facebook не має наміру миритися з порушеннями правил користування і посилить покарання для окремих акаунтів або скоординованих груп за діяльність, що виходить за рамки дозволеного.

Про це пише Reuters, посилаючись на інформацію від прес-служби Facebook.

За що гряде покарання від соцмережі?

Як повідомляє першоджерело, ті профілі, які займаються протиправною діяльністю, наприклад, координують реальні облікові записи скаржитися на контент або користувача з метою блокування, будуть покарані набагато сильніше, ніж було раніше. Також не залишаться безкарними такі дії, як масове або приватне цькування коментарями чи публікаціями.

Facebook буде сильніше карати на порушення правил користування

Facebook не уточнює, що саме чекає на порушників, але запевняє, що звичайним відключенням доступу до соціальної мережі справа не закінчиться. Така жорстокість політики пов'язана з тим, що платформою постійно зловживають з метою боротьби політичної і соціальної, припустимо, під час виборів або інформування суспільства про коронавирусну інфекцію. Через це Facebook останнім часом перебуває під пильною увагою світових законодавців, регулюючих органів і громадських груп.

Звинувачення мережі в упередженості

Навколо Facebook часто стали з'являтися скандальні новини. Чого варті одні звинувачення в цензурі, яка стосується більшості користувачів, але не має відношення до так званим VIP-акаунтів. За інформацією видання The Wall Street Journal, платформа дозволяє ряду профілів не рахуватися з політикою Facebook і публікувати пости, які для звичайного користувача заборонені. Таких людей в списку в 2020 році було приблизно 5,8 мільйона чоловік, які опублікували 16,4 мільярда несприятливих публікацій.

Соціальна мережа дозволяє VIP-акаунтам обходити правила

Щоб відмити зіпсовану репутацію і позбутися від критики непослідовності в покараннях, Facebook вирішила зробити жорстокішою  свою політику і стежити за виконанням правил мережі пильніше.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Facebook спіймали на брехні: Цукерберг дозволяє елітним користувачам порушувати правила.

Також ми писали, що названі кращі функції Viber, про які ви не знали.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом