19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Після показань свідків-поліцейських суд вирішив закрити справу Тарнавського
Після показань свідків-поліцейських суд вирішив закрити справу Тарнавського

Після показань свідків-поліцейських суд вирішив закрити справу Тарнавського

Олександра Тарнавського звинуватили у тому, що він зробив на паркані протестні написи проти чинної влади. Представники Нацкорпусу повідомили на своєму офіційному сайті, що націоналіст виграв суд.

У повідомленні зазначається, що суд розглядав справу Тарнавського за статтею 296 ч.1.: поліцейські вирішили, що написи на паркані ображають чинну владу і мають протестне спрямування. Тим не менш, розповідається у публікації, сьогодні у суді свої показання давали свідки-поліцейські, яких викликав захист націоналіста. "Після чого суддя виніс рішення про закриття справи, адже не знайшов у діях Олександра Тарнавського правопорушення", - підкреслено на сайті.

Представники Нацкорпусу розраховують на те, що після справи Тарнавського суд так само вчинить і з багатьма іншими, які відкрили проти черкаських ветеранів і харківських патріотів. "Зрештою, репресивний режим проти ветеранів й патріотів зазнає краху", - переконаний Нацкорпус.

Вони підкреслюють, що доказової бази порушення Тарнавського не було, а відтак його розцінили просто як "дрібне хуліганство".

Як повідомляв My.ua, представники Нацкорпусу прокоментували наміри влади прийняти афганських біженців в Україні.

Також My.ua писав про те, що Зеленський відповів на слова "США кинуть Україну, як Афганістан".

Источник материала
Поделиться сюжетом