6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Покійний Григорій Чапкіс "ожив" на паркеті шоу "Танці з зірками"
Покійний Григорій Чапкіс "ожив" на паркеті шоу "Танці з зірками"

Покійний Григорій Чапкіс "ожив" на паркеті шоу "Танці з зірками"

В ефір телеканалу "1+1" вийшов третій випуск оновленого п'ятого сезону шоу "Танці з зірками", який здивував глядачів номером-триб'ютом в пам'ять легендарного танцюриста і судді Григорія Чапкіса.

Відео з танцем опубліковано на YouTube-каналі проекту.

Згадали зоряного суддю

У третьому випуску організатори і сценаристи проекту вирішили додати родзинку і створили номер-триб'ют в пам'ять Григорія Чапкіса - знаменитого хореографа, який також був суддею "Танців із зірками". Для цього були використані новітні технології і скрупульозна робота монтажерів, дизайнерів і практично всієї команди шоу. Осторонь від створення не залишився ніхто.

За словами Миколи Алтухова, керівника відділу дизайну телеканалу, "завдання полягало в тому, щоб в ефірі з'явився образ Григорія Чапкіса". Для цього був обраний кращий відеофрагмент з минулого сезону, який покадрово вирізали, щоб імплементувати в ефірне відео. "Складність цього процесу полягає саме в великому обсязі покадровой обробки. Це скрупульозна ручна робота. Отримані кадри ми вставляємо красивим підсвічуванням для входу і виходу з ефірного відео. Силует "магічно" проявляється, а потім розчиняється на дрібні світлові частинки", - поділився секретом створення Микола Алтухов.

Режисура номера

Краса і велич номера полягала не тільки в появі на екрані Григорія Чапкіса. Був зрежисований цілий танець в його пам'ять, в якому взяли участь пари різного віку, від дітей до дорослих чоловіків і жінок. Всі вони створювали чарівну атмосферу за допомогою віденського вальсу, а після - вишикувалися в коридор пошани,  яким і протанцював хореограф.

Хореограф Григорій Чапкіс з суддями "Танців з зірками" Владом Ямою і Катериною Кухар

Глядачам в залі і за телеекранами дуже сподобався триб'ют, адже всі пам'ятають легендарного Григорія Чапкіса як одного з найталановитіших хореографів нашого часу. Він сидів за столом суддів у 2006-2007 роках і в 2019-2020 рр. Помер Григорій Чапкіс 13 червня 2021 року у віці 91 рік. До останнього він показував майстерність свого таланту і не залишав паркет, поки були сили і бажання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що новий сезон шоу "Холостячка" стартує 17 вересня: Злата Огнєвіч обіцяє сенсацію.

Також ми писали, хто першими покинув шоу "Танці з зірками"? Відомі імена аутсайдерів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом