Нові функції Telegram видадуть ваші секрети
Нові функції Telegram видадуть ваші секрети

Нові функції Telegram видадуть ваші секрети

У месенджері Telegram з'явилися важливі оновлення у вигляді тем для окремих чатів, анімацій-емодзі з повноекранним ефектом, доступу до списку учасників групи, які прочитали повідомлення, а також запису відео і звуку трансляцій.

Про відповідні новинки повідомляє команда Telegram.

Які можливості дають користувачам свіжі оновлення месенджера?

  • Теми для чатів: дизайнерами було створено 8 нових тем, які можна встановлювати для кожного окремого особистого чату. Всі теми доповнені барвистими градієнтними бульбашками повідомлень і переливним анімованим фоном з з візерунками. Теми потрібно встановлювати в обох співрозмовників в чаті, що дозволить легко відрізняти чати один від одного.
У месенджері Telegram з'явилися теми для різних чатів
  • Інтерактивні емодзі: тепер при натисканні на залишеному в одному повідомленні анімованому емодзі, одержувач побачить повноекранний ефект.
У месенджер Telegram додали анімовані емодзі на весь екран
  • Список користувачів груп, які прочитали повідомлення: завдяки оновленню, користувачі зможуть бачити, хто з учасників групи переглянув повідомлення. Поруч з такими учасниками з'явиться відмітка прочитання - "✓✓".
Тепер в месенджері видно користувачів-учасників груп, які прочитали повідомлення
  • Можливість записувати трансляції та відеочати: для адміністраторів додали функцію запису трансляції або відеочату для бажаючих подивитися її пізніше.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Facebook спіймали на брехні: Цукерберг дозволяє елітним користувачам порушувати правила.

Також ми писали, що названі кращі функції Viber, про які ви не знали.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом