Стрілець з Пермі перед розправою залишив записку, в якій просив подбати про кота
Стрілець з Пермі перед розправою залишив записку, в якій просив подбати про кота

Стрілець з Пермі перед розправою залишив записку, в якій просив подбати про кота

Провівши обшук квартири, в якій жив 18-річний Тимур Бекмансуров, який влаштував стрілянину в Пермському університеті, правоохоронці знайшли заповіт, написаний перед розправою.

Фото записки опублікували в Telegram-каналі "SHOT".

Що просив стрілець у заповіті?

Текст записки був нехитрий. Тимур Бекмансуров просив, якщо щось трапитися з його мамою, подбати про кота молодої людини. "Кіт вже тут точно ні при чому", - уточнив хлопець на аркуші паперу. Він проживав у звичайній квартирі в Пермі разом з матір'ю і домашньою твариною.

Заповіт стрілка з Пермі

Поки залишається загадкою доля вбивці. Деякі російські ЗМІ пишуть, що при знешкодженні Тимура йому завдали смертельне поранення, тому стрілець помер. Інші видання інформують, що він вижив, і відповідатиме за свої дії відповідно до закону Російської Федерації.

Що точно відомо, так це кількість жертв стрілка. На даний момент є дев'ять загиблих, кілька десятків отримали вогнепальні поранення і знаходяться в лікарні.

Мотиви зловмисника

Що цікаво, Тимур Бекмансуров не був студентом Пермського державного університету. Згідно з його публікаціями в соціальній мережі "ВКонтакте", де хлопець поінформував громадськість про плани, він хотів прийти в школу, де навчався, але вирішив, що в учнів буде безліч шляхів відходу. Тому змінив місце стрільби.

Стрілець потроїв стрілянину в Пермському університеті

Першою жертвою Тимура став охоронець навчального закладу, який спробував зупинити невідомого в балаклаві і зі зброєю, але отримав кулю. Інші 8 жертв не змогли втекти від злочинця і були застрелені ним у приміщенні університету. Спіймати вбивцю зміг співробітник Державно-патрульної служби Костянтин Калінін.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Пермському університеті студент влаштував стрілянину: є жертви і постраждалі.

Також ми писали, що відомий велогонщик загинув під колесами вантажівки на Чемпіонаті світу в Бельгії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом