6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У центрі Львова з-під землі вирвався вогонь: відео спалахнувшої вулиці
У центрі Львова з-під землі вирвався вогонь: відео спалахнувшої вулиці

У центрі Львова з-під землі вирвався вогонь: відео спалахнувшої вулиці

Вранці 20 вересня, приблизно о 8:30, на вулиці Дудаєва в центрі Львова з розритої ями почали вириватися клуби вогню. Під землею проходила газова труба, яка пропускала побутовий ресурс.

Про інцидент повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області.

Вогонь палахкотів через пошкодження електричного кабелю

У газову службу повідомили місцеві жителі приблизно в 8:47. Розрита яма, з якої виривалося полум'я, заблокувала вхід до будинку №7. Раніше в п'ятницю львів'яни помітили, що в зазначеному місці підозріло пахне газом, служба, яка приїхала на виклик, розрила землю і залишила місце в пошкодженому стані.

У центрі Львова з-під землі вирвався вогонь

За інформацією Петра Лук'янчука, спікера "Львівгаз", спровокував спалах електричний кабель, який проходив біля ями. "Сталося пошкодження високовольтного кабелю. Він має механічні пошкодження. Електричний струм прошив газову мережу, виникло іскріння, яке спричинило загорання газу", - уточнив спікер журналістам видання ZAXID.NET.

На місці події працювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вони інформували жителів про хід робіт в режимі реального часу. Спочатку перекрили вулицю, обіцяючи, що після обіду джерело вогню буде знищено. Але ліквідувати небезпечну зону вийшло раніше, о 12:24.

Відео вогню з-під землі


Зафіксувати на відео, як з-під землі палахкотить вогонь прямо в центрі Львова, зміг депутат міської ради Ігор Зінкевич, який опублікував контент на особистій сторінці в Facebook. Користувачі активно стали коментувати ситуацію, звинувачуючи в проблемі газову службу, яка не спромоглася вчасно полагодити трубу, а залишила відкриту яму на всі вихідні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Кривому Розі в багатоповерхівці стався вибух: всередині знаходилися діти.

Також ми писали, що назвали найбільш комфортне для життя місто в Україні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.


Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны