19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Злата Огнєвіч проговорилася про переможця "Холостячки" та їхні стосунки після проекту
Злата Огнєвіч проговорилася про переможця "Холостячки" та їхні стосунки після проекту

Злата Огнєвіч проговорилася про переможця "Холостячки" та їхні стосунки після проекту

17 вересня вийшов в ефір перший випуск другого сезону програми "Холостячка" зі Златою Огнєвіч на телеканалі "СТБ". Після артистка розповіла журналістам, що змогла на проекті знайти справжнє кохання.

Про це повідомляє видання Today.

Хто ж став обранцем співачки?

Поки на телеекранах глядачі змогли побачити лише перший випуск, де Злата Огнєвіч знайомилася з 25-ма хлопцями і придивлялася до учасників, в реальному часі зйомки "Холостячки" вже закінчилися. Українська співачка не змогла тримати в таємниці той факт, що для неї участь і фінал проекту стали дуже результативними, адже вона познайомилася з потрібною людиною, закохалася і вибрала переможця за покликом серця.

Претенденти на серце Злати Огнєвіч на проекті "Холостячка"

Звичайно, поки на "СТБ" не вийдуть всі випуски, Злата не може поширювати інформацію, хто став переможцем, до того ж, парі доводиться ховатися від журналістів, щоб ті не дізналися секрет заздалегідь. Обидва чекають того моменту, коли зможуть залишити позаду таємне життя і вийти удвох на публіку. Вони вже планують подорож: "Ми збираємося поїхати в яскраву подорож, але я не знаю, куди, це для мене буде сюрприз. Він каже, я буду неймовірно вражена".

Також в найближчому майбутньому Злата планує з'їхатися з другою половинкою, щоб мати можливість краще пізнавати один одного, не перебуваючи на відстані. "Зараз починаються відносини без камер, і буде дуже багато цікавих відкриттів. Я знаю, що будуть різні моменти, але я до цього готова, і я знаю, що мудрість, любов, підтримка - це головне", - поділилася Злата Огнєвіч.

Як закінчилося знайомство з претендентами

Злата Огнєвіч і ведучий Григорій Решетник

Після першого знайомства поборотися за серце українки зможуть вже не 25 чоловіків, а тільки 16. Дев'ятьом "холостячка" відмовила, мабуть, вони не змогли здивувати дівчину на першому побаченні і запасти в душу. Але попереду ще багато випусків, протягом яких співачка буде потихеньку пізнавати учасників, і наближатися до того, щоб знайти справжнє кохання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що новий сезон шоу "Холостячка" стартує 17 вересня: Злата Огнєвіч обіцяє сенсацію.

Також ми писали, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відверто розповіла про свою вагу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом