22 вересня свято День осіннього рівнодення: заборонено брати в борг і позичати гроші
22 вересня свято День осіннього рівнодення: заборонено брати в борг і позичати гроші

22 вересня свято День осіннього рівнодення: заборонено брати в борг і позичати гроші

У 2021 році осіннє рівнодення випадає на середу, 22 вересня, тому, якщо ви зацікавлені у використанні унікальних енергій цього періоду, день варто відзначити закладкою у календарі.

Що символізує свято?

Рівнодення відзначають дати, коли день і ніч рівні по довжині. Через такий акцент на ідеальному балансі це прекрасний час для роздумів про роль, яку баланс грає в нашому житті. Занадто багато працюєте? Часто втомлюєтеся? Подорожуєте не за бажанням? Відчуваєте, що застрягли на одному місці?

Для тих, хто цікавиться творчістю, баланс абсолютно необхідний. Практично неможливо привнести в світ нові цінності, якщо весь час перебувати в стресі, не маючи можливості мотивувати себе на продуктивність. Будь то ваша робота, відносини, розпорядок дня, догляд за собою, дієта або фінанси, все це потребує балансу, і осіннє рівнодення - відмінний день, щоб встановити його і дати можливість творчості проявитися.

22 вересня – День осіннього рівнодення

Традиційні обряди і дії

Осіннє рівнодення - це подяка за те, що було зібрано з врожаю у цьому році, з урахуванням зимових негараздів. Ось кілька способів відсвяткувати день.

  • З'їсти всі яблука

Це поширений символ свята, тому приносьте їх в будинок у вигляді свіжих фруктів, соку або сидру, смачних теплих пирогів або випічки чи навіть ароматичних свічок.

  • Створити вівтар

Ви можете зробити свій вівтар на кухонному столі, підвіконні, комоді, каміні - скрізь, де є місце. Додайте урожай фруктів і овочів (наприклад, яблука, листя, соснові шишки, кукурудзу, гранат, гарбуз і коренеплоди). Що стосується кольору, потрібні золотистий, помаранчевий, червоний, бронзовий і іржавий. А для ароматів - шавлія, кориця, апельсин і яблуко. Запаліть свічку на вівтарі і подякуйте за безпеку, щастя і переваги, якими володієте в житті прямо зараз.

Вівтар на День осіннього рівнодення
  • Зробіть прибирання

Це прекрасний час для прибирання будинку. Завершіть всі затяжні починання і приберіть емоційний і фізичний безлад, щоб будинок був спокійним, розслаблюючим і умиротвореним.

  • Заведіть Журнал подяки

Записуйте все, за що ви відчуваєте себе щасливими або вдячними. Це допоможе поліпшити настрій.

  • Святкуйте з друзями

Влаштуйте вечерю. Попросіть всіх принести улюблену їжу або напої і поділитися один з одним. Покажіть вівтар. Почніть дискусії про те, за що ви вдячні минулому року. Прагніть створити теплу і затишну атмосферу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що речі у вашому домі, які притягують нещастя і хвороби.

Також ми писали, гороскоп Павла Глоби на 21 вересня: кому Павло Глоба рекомендує забути про минуле життя.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом