28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Батько був найманцем на Донбасі і в Чечні": нові подробиці про пермського стрілка
"Батько був найманцем на Донбасі і в Чечні": нові подробиці про пермського стрілка

"Батько був найманцем на Донбасі і в Чечні": нові подробиці про пермського стрілка

За інформацією журналістів, отриманою від сусіда сімейства Бекмансурових, батько Тимура, який влаштував стрілянину в Пермському університеті, був найманцем і багато воював, в тому числі – на Донбасі.

Подробиці повідомляє видання "Знак".

Несприятливий приклад для вбивці

Починають спливати нові подробиці життя і планів Тимура Бекмансурова – 18-річного студента, який влаштував 20 вересня стрілянину у вищому навчальному закладі Пермі. Громадськість сколихнула новина, нібито батько хлопця, який вже давно не живе з сином і дружиною, багато воював. 

Батько стрілка з Пермі воював у Чечні і на Донбасі

"На життя заробляє війною. Ще з чеченської найманцем працював і потім майже по всіх гарячих точках воював, включаючи Донбас", - розповів чоловік, який проживає поруч з квартирою сім'ї стрілка. Він попросив не розголошувати своє ім'я, розсудливо піклуючись про подальшу недоторканність з боку ЗМІ, правоохоронців тощо.

Це не єдина новина. За словами сусіда, любов до зброї синові теж прищепив батько, адже зберігав вдома кілька одиниць вогнепальної. "Кілька батьківських стволів в цій квартирі досі зберігаються, Тимур на них і вчився стріляти", - стверджує анонім. А 38 тисяч рублів на покупку рушниці Huglu Atrox Pump, з якою Тимур прийшов до навчального закладу, отримав від батьків на власні потреби.

Що відомо про долю вбивці

Вівтар біля Пермського університету, територія якого оточена

Тимур Бекмансуров знаходиться в міській лікарні в несвідомому стані. Його прооперували після того, як при затриманні хлопець отримав вісім вогнепальних поранень. Не дивно, що більшість ЗМІ писали про загибель стрілка.

На місці події продовжують працювати правоохоронці та криміналісти. Трупи загиблих доставили в морг, всього жертв Тимура Бекмансурова - 8 осіб, а всі поранені знаходяться в лікарні. Для допомоги лікарям з інших міст приїхали хірурги, травматологи та реаніматологи.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що для стрілка з Пермі в мережі вже створюють фан-групи і збирають гроші на адвоката.

Також ми писали, що стрілець з Пермі перед розправою залишив записку, в якій просив подбати про кота.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом