"Таке тіло зіпсувати татуюванням": Надя Дорофєєва оголила стегна
"Таке тіло зіпсувати татуюванням": Надя Дорофєєва оголила стегна

"Таке тіло зіпсувати татуюванням": Надя Дорофєєва оголила стегна

Разом з музичним гуртом Tvorchi українська співачка Надя Дорофєєва виступала в Києві з презентацією пісень з нового альбому тернопільського колективу. Фото виклала в соціальну мережу Instagram.

Знімки можна подивитися на особистій сторінці Дорофєєвої.

Співачка здивувала прекрасною фігурою

На одній сцені з Tvorchi Надія Дорофєєва виконувала спільні пісні з нового альбому. В Instagram вона додала кілька знімків з концерту і підписала: "Я була дуже рада підтримати хлопців і заспівати разом на одній сцені! Обожнюю такі спонтанні колаборації". Фоловери співачки захопилися композиціями, помітивши, що практично рік дівчина виступає сольно.

Надя Дорофєєва виступила разом з гуртом Tvorchi

Пісня українською мовою, яку співала Надя, дуже сподобалася публіці. Під постом пишуть: "Коли Надя співає українською мовою - моє серце розривається!", "Дуже крутий виступ", "Це було дуже круто! Не описати словами! Ти розумниця, пишаємося і любимо!" тощо. Але не тільки творчою складовою здивувала українка, також змогла захопити прекрасним сценічним вбранням і зовнішньою красою.

Де ж татуювання?

На сцені Дорофєєва співала в чорному костюмі в смужку: укорочений піджак і коротка спідниця з глибоким вирізом на правому стегні додали перчинки в концерт. На грудях красувався великий рожевий бант, а лабутени на високих підборах під колір банта вразив фантазію багатьох дівчат, які стежать за творчістю і життям колишньої солістки групи "Время и стекло".

Татуювання на боці Дорофєєвої викликало позитивну реакцію

У каруселі також опубліковано фото, де на лівому боці Наді красується велике татуювання блискавки. Один з коментаторів написав: "Ех, Надька, таке тіло зіпсувати татуюванням". Але реакцію не підтримали, інші користувачі похвалили дівчину за індивідуальність і креативность.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відверто розповіла про свою вагу.

Також ми писали, що у Чорноморську чиновниця станцювала перед мером в пуантах.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом