Ексміністра звинувачують у вбивстві дружини: намагався вчинити самогубство
Ексміністра звинувачують у вбивстві дружини: намагався вчинити самогубство

Ексміністра звинувачують у вбивстві дружини: намагався вчинити самогубство

Юрій Тит-оол, колишній міністр сільського господарства Тули, підозрюється у вбивстві власної дружини. Труп жінки знаходився в квартирі в Кизилі, а чоловік поранений лежав поруч.

Про подію повідомляє Telegam-канал Tuva Ulus.

Порушено кримінальну справу

Як пише першоджерело, 22 вересня поліція виявила в квартирі по вулиці Бай-Хаакскій міста Кизил тіло дружини екс-міністра Тули Юрія Тит-оола. За всіма свідченнями, смерть була насильницькою, хоча до розтину правоохоронці не ризикують давати припущення про причини загибелі.

Поруч з тілом перебував чоловік в несвідомому стані з колотим ножовим пораненням в області грудей. Його забрали в лікарню для надання кваліфікованої допомоги, поки про стан колишнього міністра не повідомляється.

Юрій Тит-оол, колишній міністр сільського господарства Тули

Поліція припускає, що Юрій Тит-оол вбив дружину, після чого намагався вчинити самогубство, але не вийшло закінчити розпочате. Це лише одна з версій, розслідування справи триває. Але слідчий комітет порушив провадження за фактом вбивства (ч.1 ст. 105 Кримінального кодексу). Прямих звинувачень підозрюваному поки не висували.

Що відомо про міністра сільського господарства у відставці?

Юрій Тит-оол підозрюється у вбивстві дружини

Юрій Тит-оол вже притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство і перевищення посадових повноважень. У 2019 році його засудили на 4 роки тюремного ув'язнення і штраф 100 тисяч рублів за статтею 285 КК, але вже в 2020 суд пом'якшився. Один з епізодів шахрайства повністю виправдали, ще один виправдали частково, що призвело до зменшення покарання до 2 років і 8 місяців в'язниці.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що поліцейський на службовому авто збив пішоходів, пенсіонерка не вижила.

Також ми писали, що поліція знайшла тіло зниклої відомої блогерки Габбі Петіто, у вбивстві підозрюють її нареченого.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом