Ігор Кондратюк збирається заборонити російських артистів в Україні: "Бізнес на крові!"
Ігор Кондратюк збирається заборонити російських артистів в Україні: "Бізнес на крові!"

Ігор Кондратюк збирається заборонити російських артистів в Україні: "Бізнес на крові!"

Український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк звернувся до Уряду України за допомогою петиції про заборону виступів російських артистів на території нашої держави.

Звернення доступне на офіційному сайті електронних петицій.

Артисти не несуть культуру під час війни

Ігор Кондратюк багато обурювався тим, що українські виконавці дають концерти в країні, яка забрала Крим і розв'язала війну в Україні. Але більше негативу у чоловіка викликав факт того, що з Росії приїжджають для того, щоб заробляти гроші на нібито "культурі". На думку шоумена, культура від громадян країни-агресора неможлива, адже якщо люди відкрито підтримують політику своєї держави, значить – підтримують вбивства і війну.

Ігор Кондратюк створив петицію про заборону виступів російських артистів

І навіть якщо артист називає себе і свою діяльність "поза політикою", то мовчанням і невтручанням все одно визнає правомірність того, що відбувається. Таким людям, каже Кондратюк, не можна дозволяти заробляти гроші на суспільстві, поневоленому війною.

"Вона забрала життя 14 000 громадян України, а мільйонам принесла позбавлення, змусивши жити в російській окупації, або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на 8-му році війни в Україні не заборонені гастролі російських артистів", - написав автор петиції на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Є винятки для росіян?

У тексті петиції Кондратюк уточнив, що для тих росіян, які відкрито виступали проти агресії і війни, можна зробити виняток. Наприклад, "письменник Віктор Шендерович, актриса Лія Ахеджакова, музикант Андрій Макаревич та інші".

Для деяких артистів є винятки

У Facebook, де Ігор пояснив мету свого звернення до президента і влади, користувачі в більшості своїй підтримали ініціативу продюсера і висловили позицію згоди. Петиція впевненими темпами набирає голоси: за два дні її підписало вже понад п'ять тисяч осіб. Всього на збір необхідних 25 тисяч є 90 днів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Maruv знялася для російського Playboy і оголила свою довгу шпагу.

Також ми писали, що справа вагнерівців: Тамарин розповів, як триває розслідування державної зради.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом