Російська співачка Любов Успенська погостювала у Потапа з Настею Каменських
Російська співачка Любов Успенська погостювала у Потапа з Настею Каменських

Російська співачка Любов Успенська погостювала у Потапа з Настею Каменських

20 вересня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram російська артистка українського походження Любов Успенська опублікувала сторіз із зустрічі з Настею Каменських і Потапом.

Знімок співачка виклала у свій профіль.

В гостях у зоряної пари

Любов Успенська поділилася з підписниками хорошою новиною - співачка пішла в гості до Насті Каменських і її чоловіка Потапа. З будинку подружжя в компанії ще деяких гостей російська артистка виклала в Instagram історію, де назвала проведений вечір незабутнім. За веселим обличчям та позитивним настроєм помітно, що присутні дійсно чудово проводять вікенд.

Любов Успенська відвідала будинок Потапа і Насті Каменських

Любов Успенська 19 вересня дала концерт у Києві в рамках гастрольного туру по Україні. Востаннє вона виступала в країні, де народилася, ще в 2019 році. На подію були запрошені багато українських артистів, з якими Успенська в хороших відносинах. У тому числі - Настя Каменських, яка заспівала з нею спільну композицію.

Мабуть, у відповідь артистка вирішила запросити Любов до себе додому і відсвяткувати повернення в Україну після тривалої відсутності.

Концерт Успенської викликав обурення  

Любов Успенська дала концерт у Києві 19 Вересня

Незважаючи на те, що артистка народилася в Києві, зараз живе і працює в Росії. Через це її не сильно шанують в рідній країні, хоч вона має безліч фанатів. У соціальних мережах обурювалися, чому Успенська організовує концерти в Києві на тлі військового конфлікту. Продюсер і шоумен Ігор Кондратюк закликає заборонити російським виконавцям виступати в Україні, в тому числі – Успенській.

Але, мабуть, її діяльність в країні-агресорі не заважає підтримувати зв'язок зі співвітчизниками. Втім, як кажуть багато артистів, культура і музика "поза політикою", з чим далеко не всі українці згодні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Ігор Кондратюк збирається заборонити російських артистів в Україні: "Бізнес на крові!".

Також ми писали, що Анна Богдан розповіла, чи була знайома з "Холостяком" Михайлом Заливако до проекту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом