"Це була операція СБУ": хто керує Instagram батька президента Олександра Зеленського
"Це була операція СБУ": хто керує Instagram батька президента Олександра Зеленського

"Це була операція СБУ": хто керує Instagram батька президента Олександра Зеленського

В Instagram-акаунті, який підписаний ім'ям батька президента України - Олександра Зеленського, публікують нові пости. У понеділок, 27 вересня, на сторінці з'явився допис, в якому йдеться про операцію СБУ, де були задіяні сам президент і ОПУ.

"Це була операція СБУ спільно з офісом Президента України за підтримки Президента України Володимира Зеленського", - написано під фотографією батька Зеленського.

Зі слів у публікації можна зрозуміти, що спецоперація, про яку говорить "Олександр Зеленський", була спрямована проти діяльності Анатолія Шарія і його прихильників:

"Анатолій Шарій скоро обов'язково опиниться за ґратами!"- йдеться в повідомленні.

Скріншот Instagram / zelensky.alexander

Зеленський відписався від "батька"

Варто зазначити, що на сторінці під ніком zelensky.alexander в Instagram вже більше шести тисяч підписників. Раніше на неї були підписані і президент Зеленський, а також помічник глави України Сергій Шефір, проте пізніше свої підписки вони скасували.

Сам акаунт Олександра Зеленського слідкує всього за трьома користувачами – Володимира Зеленського, прем'єра країни Дениса Шмигаля і ОПУ. Перша публікація на сторінці з'явилася близько півроку тому. Після цього акаунт довго не оновлювався і активізувався лише кілька днів тому.

Сьогодні, 28 вересня, на сторінці опублікували черговий пост, в якому говориться, що Олександр Зеленський нібито збирається написати заяву на Анатолія Шарія.

В СБУ поки офіційно не коментували ситуацію. Тому зараз не можна однозначно сказати: аккаунт zelensky.alexander - це спецоперація СБУ, фейк або ж жарт.

Нагадаємо, що батько президента України Олександр Зеленський - український вчений у галузі гірничої справи. Разом зі своєю дружиною Риммою він проживає в Кривому Розі.

Нагадаємо, що спікер Кремля Пєсков назвав день, коли Зеленський зустрінеться з Путіним.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський відреагував на замах на Сергія Шефіра.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом