У Польщі чиновники на конференції дивилися відео, де мігрант ґвалтує віслюка
У Польщі чиновники на конференції дивилися відео, де мігрант ґвалтує віслюка

У Польщі чиновники на конференції дивилися відео, де мігрант ґвалтує віслюка

28 вересня відбулася конференція з питань міграційної кризи біля східних кордонів Польщі. На заході кілька чиновників транслювали відео інтимного характеру людини з твариною.

Про це повідомляє видання EA Daily.

Відео облетіло польські соцмережі

Не минуло багато часу, як соціальні мережі Польщі стали інформувати про кричуще неподобство, яке влаштували на конференції міністр оборони Маріуш Блащак і глава Міністерства внутрішніх справ Маріуш Камінський. Згідно відеотрансляції, на сцені стоять два польських політика і дивляться на злягання мігранта з твариною.

У Польщі на конференції політики показували відео сексу з ослом

На кадрі не зовсім зрозуміло, яка саме тварина зазнала насильства з боку чоловіка, імовірно це був осел, хоча деякі висувають думки про корову. Учасник статевого акту представляв середньостатистичного біженця, жителя країни Близького Сходу. Польські журналісти вважають, що метою такої демонстрації було прилучення суспільства до думки, що мігранти з Афганістану, наприклад, які заполоняють країну, становлять загрозу моральності.

Кримінальна відповідальність

Журналіст інформаційного порталу Interia.pl Ярослав Куіш, який писав матеріал про цю подію, впевнений, що метою політиків було вкинути безпідставні звинувачення на всіх біженців, щоб їх вважали ґвалтівниками, педофілами і зоофілами. Тоді як справжніх підтверджуючих фактів цьому немає.

Міністр оборони Маріуш Блащак (праворуч) і глава МВС Маріуш Камінський (ліворуч)

Але оглядач зазначив, що подібна трансляція порнографічного матеріалу підпадає під кримінальну відповідальність згідно зі статтею 202 КК Польщі. Ярослав Куїш розуміє, що чиновників не притягнуть до покарання, а значить, вони прямо дають зрозуміти, що перебувають поза юрисдикцією Закону. Вседозволеність процвітає навіть у такій розвиненій державі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у зоопарку горили перед десятками відвідувачів зайнялися оральним сексом.

Також ми писали, що дівчина купила сперму через Інтернет і самостійно запліднила себе набором з eBay.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом