На Харківщині поліцейські катували пенсіонера: "Душили, били, здавлювали і відтягували геніталії"
На Харківщині поліцейські катували пенсіонера: "Душили, били, здавлювали і відтягували геніталії"

На Харківщині поліцейські катували пенсіонера: "Душили, били, здавлювали і відтягували геніталії"

На Харківщині працівників правоохоронних органів підозрюють у катуванні 61-річного пенсіонера. Поліціянти намагалися радикальними методами домогтися, аби чоловік зізнався у вбивстві товариша.

Про ситуацію стало відомо після публікації на сайті Офісу Генпрокурора.

Інцидент стався на Харківщині, а саме в одному з відділків поліції Чугуївського райуправління. Правоохоронців підозрюють у катуванні за попередньою змовою. 

Восени 2019 року на Харківщині було скоєно вбивство. У поліції взялися за справу, однак через бажання швидко розкрити злочин, правоохоронці вдалися до радикальних методів. Їх підозрюють у тому, що вони фактично вибили з підозрюваного зізнання. 

Поліцейські з Харківщини катували пенсіонера. Наразі ведуться слідчі дії

Поліціянти катували пенсіонера

Співробітники поліції приїхали до пенсіонера, який був знайомим убитого, навіть товаришем. 61-річний чоловік на момент приїзду правоохоронців спав. Як йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора, пенсіонера почали бити палицею по спині. Крім цього, його притискали до подушки, у результаті чого перешкоджали нормальному диханню. 

Катування продовжилися вже у відділку. Там 61-річного чоловіка били по голові пляшкою з водою (пластиковою). Та й на цьому поліціянти не закінчили. Підполковник поліції, вдягнувши гумові рукавички, взявся за геніталії пенсіонера: здавлював та відтягував їх. Про це написали у виданні Зміна. Таких знущань чоловік не витримав і в результаті зізнався у вбивсві товариша. 

Поліція Харківщини

Чи покарають винних

Підозрюваного правоохоронця збираються  відсторонити від посади. Наразі вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу поліціянту. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Кременчуці співробітник ліцею знімав хоум-відео і публікував на PornHub.

Також портал MY.UA писав, що у Києві чоловік заступився за незнайомця і кількома ударами вбив нападника.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом