Юлія Мендель роздяглася і показала татуювання над сідницями: "Шабаш"
Юлія Мендель роздяглася і показала татуювання над сідницями: "Шабаш"

Юлія Мендель роздяглася і показала татуювання над сідницями: "Шабаш"

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель шокувала підписників відвертим фото. Журналістка показала новеньке тату в пікантному місці.

Відповідний знімок з'явився на особистій сторінці Мендель в Instagram.

Юлія Мендель показала тату

Журналістка показала частину оголеної спини з нещодавно зробленим татуюванням просто на попереку. Малюнок зроблений фарбами трьох кольорів - чорного, червоного і жовтого. Придивившись, на татуюванні Мендель можна помітити три колоски.

Мендель трохи вигнулася, немов у танці. На знімку також засвітилося розпущене волосся, яке прикриває бюст колишньої прессекретарки Зеленського.

"Шабаш" походить від назви єврейського дня відпочинку, суботи. Нарешті і я провела свій",- залишила Юлія Мендель під фото.

Юлія Мендель показала тату. Скріншот Instagram / iuliia_mendel

Підписники відреагували позитивно

Фанати Юлії Мендель позитивно сприйняли відверте фото журналістки. Підписники зробили комплімент натільному малюнку Юлії. Деякі помітили, що звільнення з офісу президента пішло їй на користь:

"У Вас дівич-вечір, зібралися одружитися. Вітаю. Звільнення з офісу президента пішло на користь",- зазначає один із шанувальників.

Про Юлію Мендель

Юлія Мендель народилася в Херсонській області в 1986-му році. Вищу освіту здобула в КНУ ім. Т. Шевченка. Захистила кандидатську дисертацію.

Тривалий час працювала журналісткою на українських телеканалах - ІCTV, Еспресо TV, "112 Україна" та "Інтер". Також співпрацювала з американським виданням The New York Times.

Юлія Мендель. Фото: Instagram / iuliia_mendel

Була першою прессекретаркою президента Зеленського. Цю посаду вона отримала в червні 2019-го року. Кандидатуру Мендель обрали серед 4 тисяч претендентів.

У 2021-му році журналістка написала заяву на звільнення.

Нагадаємо, що Мендель розповіла, чого чекати на Донбасі.

Читайте також: "Від кого вагітна Мендель?" колишня прес-секретарка Зеленського відповіла українцям.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом