Колишні "Холостяки" Микита Добринін і Макс Михайлюк показали личка своїх первістків
Колишні "Холостяки" Микита Добринін і Макс Михайлюк показали личка своїх первістків

Колишні "Холостяки" Микита Добринін і Макс Михайлюк показали личка своїх первістків

Відразу двоє головних героїв найбільш романтичного реаліті-шоу України "Холостяк" порадували численних шанувальників зворушливими знімками зі своїми первістками.

Так, популярний ведучий Микита Добринін, який був головним героєм в 9-му сезоні проєкту і "серцеїд" з 10-го сезону, пілот Макс Михайлюк, поділилися зворушливими фотографіями на своїх сторінках соціальної мережі Instagram.

Фотографія Микити Добриніна з сином

Телеведучий Микита Добринін, чиєю обраницею, як відомо, стала Даша Квіткова, з якою надалі шоумен пов'язав долю, показав підписникам, як зараз виглядає їх спільний син Лев.

У підписі Микита зазначив, що на знімку - їх з сином ранковий парний look.

Варто зазначити, що малюкові Добриніна і Квіткової вже майже три місяці. Так, малюк з'явився на світ 19 липня 2021 року.

Спільний знімок Макса Михайлюка з донькою

Фотографія Максима Михайлюка з донькою Аріаною була зроблена в Чорногорії, куди новоспечене сімейство вирушило на відпочинок.

Зворушливий знімок ексхолотяк підписав словами про те, що дочка стала одним з найбільш прекрасних подарунків в його житті.

Нагадаємо, що малятко Макса Михайлюка і моделі Даші Свистун народилося 27 квітня. Так, чарівній Аріані незабаром виповниться вже півроку.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що "холостячка" Злата Огневич у другому випуску шоу сходила на краще в житті побачення: "Я закохалася".

Також ми писали, що Ганна Богдан розповіла, чи була знайома з "Холостяком" Михайлом Заливако до проєкту.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом