"Я не хочу будувати стосунки з "куркою", - учасник "Холостячки" Андрій Задворний різко висловився про Злату Огнєвіч
"Я не хочу будувати стосунки з "куркою", - учасник "Холостячки" Андрій Задворний різко висловився про Злату Огнєвіч

"Я не хочу будувати стосунки з "куркою", - учасник "Холостячки" Андрій Задворний різко висловився про Злату Огнєвіч

Учасник другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний різко висловився після вдалого індивідуального побачення зі Златою Огнєвіч, що показали в третьому випуску проєкту.

Своїми думками бізнесмен поділився на сторінці в Instagram.

В крайньому випуску "Холостячки-2", що вийшов на екрани 1 жовтня, Андрій Задворний влаштував дуже екстремальне побачення – поїздку на мотоциклах. Побачення стало випробуванням для артистки. Злата Огнєвіч зізналася бізнесмену, що спільне проведення часу було для неї складним.

На це Андрій Задворний грубо відповів: "Це ти зараз курку включила?". Хоча після цього учасник все ж вирішив порозумітися з Огнєвіч.

Чоловіки теж обирають

На своїй сторінці в соцмережах Андрій Задворний зазначив, що він звик жартувати жорстко. Серед його друзів на подібні слова не прийнято ображатися. Усі його близькі знають, що у цих словах зовсім немає злоби.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний. Фото: Instagram/zadvornyi_andrii

Також Андрій додав, що у проекті обирає не тільки Злата Огнєвіч, а я самі чоловіки. Бізнесмен зазначив, що він зараз тестує співачку, щоб зрозуміти, чи підходить йому артистка.

"Я не хочу, і не буду будувати стосунки з "куркою", - пише Андрій Задворний.

Бізнесмен акцентував, що намагається бути собою, таким, яким він є. За його словами, це не запорука "успішного збереження своєї туші в проекті", проте він і Злата Огнєвіч зможуть скласти правильне враження один про одного.

"Я не принц на білому коні і не намагаюся корчити його з себе. Я простий хлопець, з маленького містечка на Кіровоградщині, за словом в кишеню не лізу, вмію любити, дружити, цінувати, моя душа нарозхрист, якщо комусь не подобається - проходь повз", - зазначає Андрій Задворний.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч здивувала публіку шикарною розтяжкою.

Читайте також, що Злата Огнєвіч оголила груди.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом