"Бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти
"Бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти

"Бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти

Таксист, який підвозив народного депутата Антона Полякова, розкрив слідству деякі подробиці його стану перед смертю. Виявляється, політику було дуже погано з самого початку.

Про це повідомляє Telegram-канал "Політика країни".

Політик бився в конвульсіях

За словами таксиста, якого правоохоронні органи охарактеризували як громадянина Азербайджану, Антон Поляков сів до нього в машину на проспекті Соборності, 2, просив підвести до ресторану за 100 гривень. Джерело говорить, що політик був у дуже п'яному стані, ледве тримався на ногах і невиразно говорив.

Антон Поляков помер у таксі через гостру коронарну недостатність

Але таксист взявся його відвести, оскільки бачив, що чоловік довго ловив автомобілі і не міг знайти машину на площі. По дорозі Полякову стало дуже погано, мабуть, вплив справив рух автомобіля, який посилив п'яний стан. Нардепа нудило, але їхати автомобіль продовжував.

Чоловіка супроводжували судоми

Машину таксі - Hyundai Sonata - зупинила патрульна поліція за порушення правил дорожнього руху. Співробітники поліції побачили, що пасажир перебуває без свідомості, пізніше у нього почалися судоми. З цієї причини вони викликали швидку допомогу, але реанімація не допомогла.

Тіло відправили на розтин, який показав причину загибелі: гостра коронарна недостатність в сукупності з гострою ішемічною хворобою серця. Як уточнюється в поліції, одна з версій смерті - отруєння, тому було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" (ч.1 ст. 115 КК).

Антон Поляков виступав на "Україна 24" із заявою про підкуп депутатів

Цю версію розглядають через останній гучний виступ Полякова на телеканалі "Україна 24" незадовго до трагедії. Тоді Поляков натякав, вірніше, відкрито розповідав, як у туалетах Верховної Ради депутатів підкуповували за підтримку законопроекту "про олігархів" №5599.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що нардеп зі "Слуги народу" Антон Поляков помер у Київському таксі.

Також ми писали, що група з 40 розслідувачів розкрила особистість невловимого маніяка зодіаку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом