Розглядають кілька версій смерті нардепа Антона Полякова
Розглядають кілька версій смерті нардепа Антона Полякова

Розглядають кілька версій смерті нардепа Антона Полякова

Серцевий напад або отруєння? Цієї ночі раптово помер народний депутат Антон Поляков. Йому було лише 33 роки. Полякову стало зле в таксі. Лікарі намагалися його реанімувати - але марно. Чому помер молодий чоловік? Попередньо - за результатами розтину, через коронарну недостатність. Окрім того, звучать версії й отруєння. Усі обставини трагічної смерті депутата - розкаже Даніїл Снісар.

Близько другої ночі Антон Поляков сів у таксі на проспекті Соборності - на лівому березі Києва. Як згодом розповів правоохоронцям водій, пасажиру було зле - його нудило. За кілька хвилин, перед мостом Патона, через порушення правил дорожнього руху автівку зупинили поліцейські. І виявили нардепа на задньому сидінні непритомним. Патрульні викликали швидку. Однак після півгодинних реанімаційні дії медики констатували смерть.

Іван Вигівський, начальник ГУ Нацполіції в Києві:

Загиблий в нічний час вживав алкогольні напої в одному із розважальних закладів міста Києва зі своїм знайомим. Після чого вони сіли до машини цього знайомого і поїхали по місту Києву. Він пересів на таксі.

Знайомий Полякова - це Руслан Джамбулатов, помічник народної депутатки Ганни Скороход. Його поліцейські опитали, проте не затримали.

Іван Вигівський, начальник ГУ Нацполіції в Києві:

Ніхто не затриманий, тому що у нас немає підстав на цей час, до встановлення всіх обставин. Тобто, сказати, що це було умисне вбивство - ми не можемо.

За фактом смерті нардепа, поліцейські відкрили кримінальне провадження. Тіло одразу відправили на судово-медичну експертизу. І за попередніми результатами розтину, смерть Антона Полякова настала через хворобу серця.

Надія Максимець, речниця прокуратури Києва:

Внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Крім того, на цей час слідство очікує результати інших судових медичних досліджень. Також проводяться оперативні, слідчі, розшукові дії для встановлення обставин настання смерті народного депутата.

Іван Вигівський, начальник ГУ Нацполіції в Києві:

Висунуто кілька версій. Це хронічне захворювання Полякова, яке могло призвести до смерті. А також отруєння невідомою речовиною, як самостійно, так і невідомою особою.

Раптова смерть Антона Полякова шокувала депутатів. У кулуарах обговорюють різні версії:

Олександр Качура, народний депутат, "Слуга народу":

Розглядаються дві версії зараз. Це отруєння, що йому дав хтось щось поїсти, за його політичну діяльність чи за іншими мотивами. І друга версія - це можливо алкоголь або наркотичне сп'яніння, яке призвело до таких наслідків. Це визначить експертиза.

Антону Полякову було 33 роки. Він - потрапив до Верховної Ради від партії "Слуга народу". Але - згодом його виключили з фракції - через розбіжності з позицією монобільшості. Потім Поляков вийшов із партії, і увійшов до депутатської групи "За майбутнє". В Антона Полякова залишилося двоє дітей.

Теги по теме
Верховная Рада Смерть Власть
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны