У Большому театрі актора придавило декорацією під час вистави, відео смерті
У Большому театрі актора придавило декорацією під час вистави, відео смерті

У Большому театрі актора придавило декорацією під час вистави, відео смерті

Увечері 9 жовтня, під час опери "Садко", що проходила у Большому театрі, трапився нещасний випадок: на сцені на актора Євгена Кулеша впала декорація і придавила на місці.

Про інцидент повідомляє агентство "ТАСС".

Актор оступився і пішов не в ту сторону

Згідно з інформацією першоджерела, коли на сцені відбувалася зміна декорацій, Євген Куліш повинен був зробити просту дію - винести стілець і поставити його в центрі сцени. Після потрібно було відійти в сторону, вправо або вліво, але Євген чомусь хитнувся і зробив крок назад. В цей час зверху зі швидкістю 1,5-2 метри в секунду спускалася громіздка декорація, яка вдарила актора по голові.

На актора Большого театру впала декорація під час вистави

37-річний артист впав без свідомості. Актори на сцені сполохалися і спробували реанімувати колегу, але безрезультатно. Далі адміністрація театру викликала швидку допомогу, але сильна травма черепа не дозволила дочекатися її приїзду. Євген Куліш помер прямо на місці нещасного випадку.

У деталях розбирається слідчим комітет

Глядачів у залі попросили покинути театр, викликали правоохоронців. За словами акторів Великого театру, у них завжди дуже точно налагоджена система зміни декорацій, і ніхто не міг подумати, що може трапитися подібна трагедія.

Актор мемансу Євген Куліш, який загинув на сцені через декорацію

Поки що вистави повністю скасовані, Слідчий комітет відновлює картину події і перевіряє даний інцидент на факт умисного вбивства. А тим часом в мережі з'явилося відео моменту, коли відбувається опускання декорації. Саме тоді велика конструкція придавила Євгена Кулеша і привела до летального результату.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Бився в конвульсіях": нардепа Антона Полякова могли отруїти.

Також ми писали, що овдовілий Прохор Шаляпін показав останнє повідомлення дружини-мільйонерки: "Ти заразив".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны