"Соціальні мережі - безперервний потік сміття", - Павло Дуров про переоцінені речі
"Соціальні мережі - безперервний потік сміття", - Павло Дуров про переоцінені речі

"Соціальні мережі - безперервний потік сміття", - Павло Дуров про переоцінені речі

10 жовтня російському підприємцю і програмісту Павлу Дурова виповнилося 37 років. На честь цього він висловився з приводу найбільш переоцінених і недооцінених речей у своєму житті.

Подробиці Дуров опублікував на особистому Telegram-каналі.

Що недооцінив творець "ВКонтакті"?

На думку Павла Дурова, творця мегапопулярної в Росії і країнах СНД соціальної мережі "ВКонтакті", за свої прожиті роки він недооцінив три важливі речі: сон, природу і самотність. Перше підвищує імунітет і здатність мислити, друге допомагає долучитися до середовища, в якому народжена людина, а третє "дає свободу здійснювати духовні та інтелектуальні прориви".

Павло Дуров розповів про недооцінені і переоцінені речі в житті

Доларовий мільярдер, який покинув Росію в далекому 2014 році і не планує повертатися на батьківщину, вважає великі міста джерелом забруднення і шуму, зате невеликі містечка і села добре впливають на розумову активність і розслаблюють.

Чим не догодили соціальні мережі?

У списку речей, які Дуров завжди переоцінював, аж сім пунктів: великі населені пункти, ресторанне харчування, спекотна погода, гоніння за модними тенденціями, покупка нерухомості, дотримання порад знаменитостей і соціальні мережі.

Павло Дуров назвав соціальні мережі "нагромадженням сміття"

Останній пункт найбільше дивує. За словами творця "ВКонтакті" і месенджера Telegram, "соціальні мережі захаращують наші уми, знижують щастя і творчі здібності". Павло рекомендує якщо не відмовитися зовсім, то часто відключати ці інтернет-сервіси: "Найкраще, що ми можемо зробити в будь-який день".

Іронічно чути таку пораду від людини, яка свого часу заробила мільйонні статки на соціальній мережі, і зараз продовжує накопичувати фінанси за допомогою Telegram.   

Раніше портал MY.UA повідомляв, що колишня співробітниця Facebook видала темну сторону соцмережі: "Послаблює демократію".

Також ми писали, що в Instagram з'явилася нова функція.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом