Страшна аварія в Польщі забрала життя молодих українців
Страшна аварія в Польщі забрала життя молодих українців

Страшна аварія в Польщі забрала життя молодих українців

7 жовтня в Польщі в аварії загинуло двоє молодих українців, які тільки приїхали в країну на заробітки. Ростиславу Бойчуку було всього 20 років, його другу Віталію Падуху – 22 роки.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Хлопці жили в одному місті

Українці приїхали до Польщі з одного міста – Бучача. Дружили давно, тому вирішили разом заробити гроші в місті Катовиця. 20-річний Ростислав залишив вдома маму і сестру (батько теж працює в Польщі), а 22-річний Віталій – маму і двох сестер (молодшій всього 8 років). Також у нього в Бучачі залишилася наречена Неля, якій хлопець зробив пропозицію всього за тиждень до від'їзду.

Віталій Падух з нареченою і Ростислав Бойчук з бабусею і дідусем

Бажання заробити гроші на весілля спонукало Віталія на поїздку. Взявши з собою хорошого друга, разом вирушили в чужу країну. Але не встигли перетнути кордон, як потрапили в страшну смертельну аварію.

Машину розбило вщент

Очевидець Руслан, що їхав за автомобілем українців, розповів слідчим, що Opel Astra мчав на величезній швидкості. Через це не зміг вписатися в крутий поворот, вилетів з траси і вдарився в дерево, яке від зіткнення вирвало з коренем.

У Польщі загинули двоє українців у страшній аварії

Сам автомобіль розплющило, частини транспорту розкидало по околицях і дорозі, через що правоохоронцям довелося перекрити цю частину. Тіла двох українців насилу діставали з-під уламків. Від них теж мало що залишилося. Поліція проводитиме розслідування для з'ясування причин аварії.

Ранее портал MY.UA сообщал, что у Татарстані розбився літак з парашутистами: загинуло 16 осіб.

Также мы писали, что у Большому театрі актора придавило декорацією під час вистави, відео смерті.

Чтобы не пропустить самые интересные новости - читайте нас в Telegram и Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом