Максим Жорін запросив українців приєднатися до Маршу Нації 14 жовтня
Максим Жорін запросив українців приєднатися до Маршу Нації 14 жовтня

Максим Жорін запросив українців приєднатися до Маршу Нації 14 жовтня

Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін запросив українців приєднатися до Маршу Нації, який пройде 14 жовтня у столичному парку Шевченка о 12:00.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляє Жорін, скоро в Україні настане знакова дата – 14 жовтня, День українського козацтва, створення УПА і всіх українських захисників. «Чекаю всіх в четвер, 14 жовтня, на щорічному Марші Нації в Києві. Початок о 12:00 у парку Шевченка. Побачимось!», - каже націоналіст.

Він відзначає, що з кожним роком все більше і більше людей приходить на святкування цього дня. «Я пов’язую це з тим, що все більше українців для себе чітко усвідомлюють, хто в нашій країні є захисником, а хто є ворогом. Сьогоднішня влада для себе точно обрала не шлях захисту українських інтересів та держави», - пояснює керівник Нацкорпусу.

Також Жорін зазначає, що влада сьогодні не захищає державні інтереси, а відтак цим повинні зайнятися самі українці. Зокрема, каже він, патріоти мають показати, що вони будуть боротися з усіма антиукраїнськими діями влади.

Як повідомляв My.ua, Білецький та Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ.

Також My.ua писав про те, що Нацкорпус розпочав пресконференцію щодо ув’язнених ветеранів.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны