Андрій Білецький та Максим Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ
Андрій Білецький та Максим Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ

Андрій Білецький та Максим Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ

Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін та лідер Національного Корпусу Андрій Білецький висловили Святославі Федорець підтримку і прокоментували скандалчерез її ставлення до ЛГБТ.

Про це вони розповіли у власних блогах.

На думку лідера Нацкорпусу, Святослава Федорець несправедливо опинилася в такій ситуації. Він зазначає, що це смілива жінка, яка не побоялася поділитися у Facebook своїми міркуваннями.

«Не боїться в умовах тиску лівих у ЗМІ відкрито висловлювати власну експертну думку», - підкреслює націоналіст.

Також Білецький акцентує на тому, що за свою позицію Святослава Федорець може залишитися без роботи, без своїх досягнень та соціальних зв’язків. До того ж, додає він, не варто забувати про критику в соціальних мережах.

Щодо цього висловлює свою думку також Максим Жорін, керівник центрального штабу Національного Корпусу. «Хвиля агресивного нав'язування лівацької політики дійшла і до України, до професійних науковців та лікарів. Моя підтримка та повага Святославі Федорець за її позицію. Так склалось, що здорові цінності потрібно сьогодні захищати!», - стверджує націоналіст.

А відтак і він висловлює Святославі Федорець повагу, підтримку і додає, що здорові цінності потребують захисту у сучасному світі.

Як повідомляв My.ua, до Дня захисника і захисниць України Нацкорпус провів військово-патріотичний фестиваль.

Також My.ua писав про те, що Тамарін назвав причини викривлення демократії в Україні.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом