Запрошуємо представників ЗМІ — країна має знати правду: Нацкорпус розпочав пресконференцію
Запрошуємо представників ЗМІ — країна має знати правду: Нацкорпус розпочав пресконференцію

Запрошуємо представників ЗМІ — країна має знати правду: Нацкорпус розпочав пресконференцію

Національний Корпус розповів, що сьогодні, тобто 12 жовтня, об 11:00 у пресцентрі інформаційного агентства "Українські Новини" у Києві розпочалася пресконференція, присвячена ув’язненим патріотам та ветеранам.

Про це розповідається у Telegram-каналі Нацкорпусу.

Як повідомлено у Telegram Національного Корпусу, сьогодні в Києві розпочалася пресконференція. Тут же додається, що вона присвячена всім тим патріотам і ветеранам, які опинилися зараз під вартою. "Всі вони — патріоти та ветерани. У всіх них надумані, замовні, політичні справи", - підкреслюють представники Нацкорпусу.

Також вони подали список людей, які будуть спікерами на пресконференції. Як зазначається у публікації, там буде юрист, ветеран полку "Азов", фігурант "справи Сивохо", керівник київського осередку Нацкорпусу і модератор Сергій Тамарін і адвокат "справи Сивохо", ветеранів "Азову" Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша Едуард Вербинець.

Окрім них, додається у публікації, спікерами на пресконференції будуть очільник партії "Братство" і драматург Дмитро Корчинський, адвокат Семена Семенченка у справі "ПВК Семенченко" Андрій Наход, командир батальйону ім. Шейха Мансура Муслім Чеберлоєвський, адвокат батальйону ім. Шейха Мансура Віталій Коломієць, а також представник ГО "Військове братерство нескорених" Анастасія Перепелкіна.

У Telegram зазначається, що пресконференція відбудеться у пресцентрі інформаційного агентства «Українські Новини». "Завтра ви зможете почути їх всіх. Запрошуємо представників ЗМІ — країна має знати правду!", - кажуть представники Нацкорпусу.

Як повідомляв My.ua, Білецький та Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ.

Також My.ua писав про те, що до Дня захисника і захисниць України Нацкорпус провів військово-патріотичний фестиваль.

Источник материала
Поделиться сюжетом