Метеорит пробив дах будинку і приземлився біля голови сплячої жінки
Метеорит пробив дах будинку і приземлився біля голови сплячої жінки

Метеорит пробив дах будинку і приземлився біля голови сплячої жінки

4 жовтня в Канаді стався дивний інцидент, в якому фігурує космічний об'єкт. Над провінцією Британська Колумбія пролітав метеорит і потрапив у житловий будинок.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Розколовся на кілька частин

При вході в атмосферу Землі метеорит розколовся на кілька частин, одна з яких полетіла в бік містечка Голден. Камінь летів з такою швидкістю і ударною силою, що при падінні на житловий будинок однієї з місцевих мешканок, проломив дах будівлі. Потім приземлився в декількох сантиметрах від голови Рут Гамільтон, яка в цей час мирно спала.

У Канаді метеорит проломив дах житлового будинку

Від моторошного шуму жінка прокинулася, включила світло в кімнаті і побачила дірку в даху. На подушці, де секунду тому перебувала її голова, лежав паруючий камінь розміром з кулак. У шоці Рут подзвонила в поліцію, на виклик приїхав офіцер.

Страховики не знають, як бути в подібній ситуації

Поліцейський переконався, що пошкодження даху викликані не будівельними роботами, які проходили недалеко від будинку, і не незаконним проникненням зловмисників. Співробітник поліції, побачивши шматочок метеорита, зробив запити в найближчі будинки, щоб перевірити, чи не постарів ще хтось із місцевих.

Метеорит впав біля голови Рут Гамільтон, що спала в ліжку

Рут Гамільтон звернулася в страхову службу, але там не дали конкретної відповіді, чи покриє страховка подібну подію, оскільки раніше з такими заявами ніхто не звертався. Жінка, прийшовши до тями, прокоментувала ситуацію лише тим, що відтепер буде намагатися більше цінувати життя, яке в будь-який момент може обірватися через нещасний випадок.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що по Харкову в салоні позашляховика роз'їжджає лев: у мережі з'явилося відео.

Також ми писали, що доктор Комаровський розповів, як попередити інсульт.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом