Володимир Путін заслав Наталію Поклонську в Африку
Володимир Путін заслав Наталію Поклонську в Африку

Володимир Путін заслав Наталію Поклонську в Африку

Наталія Поклонська, колишня прокурорка Криму та депутатка Державної Думи, отримала нове призначення від Володимира Путіна. Тепер Поклонська — посол РФ у Кабо-Верде.

Відповідний указ, підписаний Путіним, Наталія Поклонська опублікувала у своєму телеграм-каналі. 

Нове призначення Наталії Поклонської послом  у Кабо-Верде було анонсоване ще наприкінці літа поточного року. Тоді журналісти підкреслювали, що це схож на почесне заслання. Оскільки Кабо-Верде — це неблизька африканська країна, яка розташована на островах Зеленого Мису. Тоді ж відзначалося, що Поклонська стала незручною для влади. 

Наталія Поклонська прокоментувала призначення

У своєму телеграм-каналі Наталія Поклонська прокоментувала призначення Надзвичайним і Повноважним послом Російської Федерації у Республіці Кабо-Верде. Колишня прокурорка Криму написала, що відповідне призначеня вона вважає для себе честю. Тепер вона відчуває велику відповідальність перед всією країною.

Наталія Поклонська отримала нове призначення

Крім цього, Поклонська пообіцяла виконувати свій обов’язок гідно. Вона вірить, що виправдає надії президента Путіна та впорається зі своїми обов’язками успішно.

Наталія Поклонська прокоментувала призначення

Наталія Поклонська не брала участі у виборах

Нагадаємо, що ще в травні поточного року Наталія Поклонська заявила, що участі у голосуванні партії «Єдина Росія» для того, щоб відібрати кандидатів на вибори, вона брати не буде. У самих виборах до Державної Думи вона також участі не взяла. 

Тоді вона повідомила, що її чекає нова робота, тому вона має зняти свою кандидатуру з голосування. Також вона додала, що нікуди не зникає з політичних горизонтів та пообіцяла, що скоро зустрінеться з громадянами на прийомах у Криму. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Поклонська, вся в чорному, розповіла про свій біль: "Його немає, його вбили".

Також портал MY.UA писав, що Поклонська розповіла про антисанітарію в кримських лікарнях.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны