День захисників та захисниць України: найкращі привітання зі святом 14 жовтня
День захисників та захисниць України: найкращі привітання зі святом 14 жовтня

День захисників та захисниць України: найкращі привітання зі святом 14 жовтня

14 жовтня - особливий день для України. Сьогодні ми віддаємо данину поваги нашим чоловікам і жінкам, які обороняють країну від загарбників і агресорів. Привітайте захисників та захисниць України найкращими словами.

Трохи про історію свята

Раніше українці відзначали День захисника Вітчизни (23 лютого), але курс на декомунізацію посилив бажання відокремитися від радянських традицій. У 2014 році українська влада заснувала День захисника України 14 жовтня, а в 2021 році його перейменували на День захисників і захисниць України. Не дивно, адже представниці прекрасної статі служать країні так само віддано, а чисельність в рядах змушує пишатися українськими жінками і дівчатами.

14 жовтня День захисників та захисниць України: найкращі привітання

Ця дата була обрана не просто так. Традиція вшанування наших військ на Покрову Пресвятої Богородиці склалася історично, плюс сьогодні відзначаємо ще Дні українського козацтва та Заснування української повстанської армії (УПА). Разом ці чотири свята згуртовують суспільство і не даю забути про подвиги, здійснені звичайними людьми для процвітання і свободи України.

Найкращі привітання на День захисників та захисниць України 2021

Дорогі наші захисники і захисниці! Дозвольте привітати з вашим безпосереднім днем і подякувати за невгамовну силу, відвагу, хоробрість, завзятість, з якими ви стоїте на захисті України. Без вас не було б вільної і незалежної країни, тому всі гучні, але заслужені слова сьогодні - тільки для Вас! З любов'ю і щирою вдячністю.

***

Ми цінуємо кожен день, прожитий у вільній Україні! Цінуємо повітря, наповнене запахом незалежності! Якби не ваша праця, дорогі наші захисниці і захисниці, не було б світлого, чистого неба над головою. Спасибі, що оберігаєте спокій своїх співвітчизників, ми цінуємо і пам'ятаємо всі подвиги, вчинені заради нас!  

14 жовтня День захисників та захисниць України: найкращі привітання

***

З великою гордістю в серці приєднуюся до привітань! Бажаю винуватцям сьогоднішнього свята якомога більше терпіння і завзятості, а також невгамовної любові і поваги до України, які допомагають вам день за днем захищати наші кордони і життя. З безмежною вдячністю - з Днем захисників і захисниць!

***

Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям запасу, батькам і матерям солдатів, які особисто або безпосередньо пов'язані із захистом України! Ви сміливі і відважні, щиро люблячі і безстрашні. Охороняєте небо, сушу і воду від зазіхань агресорів, за що безмежна Вам вдячність і найнижчий уклін. Повертайтеся живими!

***

У цей знаменний день всім захисникам і захисницям бажаю міцного здоров'я, успіхів в особистому житті, стрімкого і легкого просування по професійній драбині, мужності, веселої вдачі і щасливого життя. Але найбільше - успішно завершіть своє призначення і повертайтеся в рідний дім, де з міцними обіймами вас чекають рідні та близькі люди. Спасибі за все!

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Україні жінок-військовослужбовців більше, ніж у країнах НАТО.

Також ми писали, День Покрови Пресвятої Богородиці 2021: прийнято виходити заміж і накривати рясний стіл.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом