У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя нардепа Антона Полякова
У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя нардепа Антона Полякова

У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя нардепа Антона Полякова

13 жовтня в мережі з'явилося відео, на якому відображені спроби реанімувати і врятувати народного депутата з партії "Слуга народу" Антона Полякова, який помер вночі 8 жовтня в Києві.

Матеріал опублікував Telegram-канал "Київ опеативный".

Не допомогли ніякі методи

По відео зрозуміло, що нардеп Поляков перебував у компанії двох чоловіків (їхні обличчя заблюрені) в одному зі столичних кафе. Як розповідав раніше начальник поліції Києва Іван Виговський, одним з них був помічник народного депутата Ганни Скороход - Руслан Джамбулатов. Поляков самостійно встав з-за столу і вийшов з приміщення. Далі кадри змінюються на спроби реанімувати політика.

Коли патрульні зупинили таксі і помітили несвідомого чоловіка, то витягли його з салону і спробували привести до тями. На відео видно, як поліцейські роблять масаж серця. Пізніше приїхала швидка допомога, фахівці застосували дефібрилятор, але теж безуспішно. Згодом Поляков помер, а люди, які намагалися врятувати йому життя, до останнього не знали, що перед ними народний депутат України.

Що відомо про смерть Полякова

Після розслідування, допиту свідків, розтину картина того, що відбувалося з політиком вночі 8 жовтня поступово прояснилася. Деякий час, як троє чоловіків пішли з кафе, вони каталися на автомобілі по Києву. Далі Руслан Джамбулатов знайшов таксі, пересадив туди Полякова і попросив супроводити додому.

Відео останніх хвилин смерті нардепа Антона Полякова

По дорозі у того почалися конвульсії, блювота. Він втратив свідомість. Якби не патрульні, які зупинили таксиста за порушення ПДР, він міг би померти прямо в салоні. Розтин назвав причиною загибелі гостру коронарну недостатність, а токсикологічна експертиза знайшла в крові наркотичну речовину метадон (реакція з великою кількість алкоголю призвела до смерті).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що таксист загиблого нардепа Антона Полякова підсудний у справі про торгівлю людьми.

Також ми писали, що у смерті нардепа Полякова замішані наркотики? З'явилися нові деталі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны