Захисник "Баварії" Лукас Ернандес отримав реальний тюремний термін
Захисник "Баварії" Лукас Ернандес отримав реальний тюремний термін

Захисник "Баварії" Лукас Ернандес отримав реальний тюремний термін

Відомий захисник клубу "Баварія" (Мюнхен), а також гравець збірної Франції Лукас Ернандес найближчим часом може опинитися за гратами. Іспанський суд приговорив футболіста до шести місяців ув’язнення за порушення заборони наближатися до своєї дружини.

Про це повідомляє AS.

Лукас Ернандес побився з дружиною на вулиці

Інцидент трапився у лютому 2017-го року. Тоді захисник "Баварії" посеред вулиці побив свою дружину Амелію, яка на той момент була його дівчиною. Відомо, що футболіст був нетверезий. Оскільки жінка також застосовувала силу, то обом призначили по місяцю (31-му дню) громадських робіт, а також заборонили наближатися один до одного протягом півроку.

Лукас Ернандес

Однак пара швидко помирилася і возз’єдналася. Уже в червні вони разом відправилися в романтичну подорож.

Подружжя порушило заборону

Швидке возз’єднання закоханих створило проблеми для Лукаса Ернандеса сьогодні, оскільки пара порушила заборону суду. Також повідомляється, що подружжя не повністю виконало необхідний  об’єм громадських робіт.

Суд Мадриду приговорив Лукаса Ернандеса до шести місяців ув’язнення за порушення заборони. Футболіст уже подав апеляцію.

Лукас Ернандес з дружиною Емілією

Ще одне засідання відбудеться 19 жовтня в кримінальному суді № 32 міста Мадрида. І спортсмен зобов’язаний з’явитися в залі суду.

Варто зазначити, що на наступний день після засідання у справі Лукаса Ернандеса, 20 жовтня, мюнхенська "Баварія" гратиме в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, що відомий футболіст судиться з Facebook через "хохлов".

Читайте також, як український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом