Дмитро Джангіров вважає, що ЄС буде говорити про необхідність вирішення конфлікту на Донбасі
Дмитро Джангіров вважає, що ЄС буде говорити про необхідність вирішення конфлікту на Донбасі

Дмитро Джангіров вважає, що ЄС буде говорити про необхідність вирішення конфлікту на Донбасі

Про це він розповів у новому випуску програми «Культ особистості» на каналі Руслана Бізяєва.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«Євросоюз хоче прямих переговорів по всій проблематиці між Україною і Росією. Тому що участь Німеччини і Франції в переговорах з врегулювання конфлікту означає, що частина відповідальності за цей процес вони беруть на себе. А зараз цю політичну відповідальність ніхто вже не хоче брати на себе. А Путін пересидів усіх підписантів Мінських угод. Тому Євросоюз в кожній резолюції буде говорити, що Крим незаконно анексований», - повідомив він.

Джангіров вважає, що ЄС в кожній резолюції буде говорити про необхідність вирішення конфлікту на Донбасі, але це буде заморозка. Але річ у тім, що навіть для заморозки конфлікту на Донбасі, впевнений він, треба зробити певні кроки і ці кроки не є такими вже простими. Якщо ми візьмемо саміт ЄС, то він, як і Кримська платформа, підкреслив він, події масштабні і там, і там президент був у якості центральної фігури.

«Але наскільки ці дві події є масштабними, настільки ж вони є і недієздатними. Макрон зараз виконує роль посередника між Україною і Росією, тому що інших посередників на даному етапі немає. Меркель йде і за мірками європейської політики вона є тією людиною, яка дотримується правил європейської політики. Тобто, йдучи, особливо якщо змінюється партійність коаліції, за цей період ти не повинен створити таких зобов'язань, які повинен буде дотримуватися твій наступник», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі назвав ймовірний порядок денний зустрічі Зеленського і Путіна.

Також Знай.ua публікував слова Мусієнка: Україна не має чіткої, виразної і послідовної позиції по Донбасу.

Источник материала
Поделиться сюжетом