Дочка Білла Гейтса вийшла заміж за простого наїзника коней з Єгипту
Дочка Білла Гейтса вийшла заміж за простого наїзника коней з Єгипту

Дочка Білла Гейтса вийшла заміж за простого наїзника коней з Єгипту

У суботу, 16 жовтня, 25-річна Дженніфер Гейтс – дочка Білла і Мелінди Гейтсів – вийшла заміж за 30-річного єгиптянина Наеля Нассара, який професійно займається кінним спортом.

Подробиці пише видання Daily Mail.

Багатий розмах весілля

Спочатку пара провела таємний обряд одруження 15 жовтня за мусульманськими традиціями. Наступного дня було організовано бенкет на 300 осіб. У маєтку Вестчестер побудували павільйон, в якому відбувалося головне торжество. Екстер'єр навколо прикрашали клумби з квітами - кілька вантажівок привезли живі рослини напередодні. Також прикрасою весілля був великий багатоярусний торт.

Дочка Білла Гейтса-Дженніфер-вийшла заміж за єгиптянина

Дві сукні нареченої пошила знаменитий модельєр Віра Вонг. Музичний супровід пропонувала відома рок-група Coldplay. Святкова вечеря, в яку крім звичайних закусок входили лобстери, готував відомий кухар Жан-Жорж. За організацію весілля відповідала Марсі Блюм (в її арсеналі – співпраця з Кевіном Беконом, Біллі Джоелом та ін).

Територію навколо патрулювала ціла плеяда охоронців, які також перекрили район і під'їзд до маєтку Гейтсів. Вся ця розкіш обійшлася батькам нареченої в 2 мільйони доларів.

Весілля після гучного розлучення

Обранцем старшої дочки подружжя Гейтсів став єгиптянин Наель Нассар

Старша дочка Білла і Міранди вирішила вийти заміж через два місяці після скандального розлучення батьків, які пробули в щасливому шлюбі 27 років. Вони примудрилися зберегти хороші відносини і продовжили разом займатися своїм благодійним фондом.

Що стосується новоспечених чоловіка з дружиною, то пара познайомилася ще в Стендфордському університеті і з тих пір спілкувалася. Наель Нассар зробив пропозицію Дженніфер в січні 2020 року під час катання на лижах після декількох років серйозних відносин.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що учасниця 10-го сезону шоу "Холостяк" Анна Неплях стала новою "Міс Україна Всесвіт 2021".

Також ми писали, що співачка Бьянка вперше публічно заговорила про пережите в дитинстві насильство.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом