Максим Маньковський прокоментував ситуацію з газом в Україні
Максим Маньковський прокоментував ситуацію з газом в Україні

Максим Маньковський прокоментував ситуацію з газом в Україні

Гість відвідав програму «А как на самом деле?» на однойменному каналі з ведучою Мирославою Бобровською. Спершу Максим Маньковський поділився своїм бачення української демократії.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«У нас дуже молода демократія. Ми хочемо за 30 років рвонути вперед, обігнати хоча б Польщу, але не вийде такого. Нам потрібно вчитися демократії, нам потрібно вчитися обирати. Ось кожен пішов, прочитав, сподобалося обличчя, сподобалася фігура і проголосував. Це не правильно. Ми повинні вчитися голосувати. Скільки це буде: 10, 12 років? Це все залежить від наших здібностей», - зазначив політичний експерт.

Разом із цим Маньковський прокоментував ситуацію з газом у світі, зокрема в Україні.

«Дійсно, це йде певна гра, певний тиск на регіони. Дивіться, що зараз виходить з газом. Дійсно ситуація дуже важка. Чому так сталося? Проблеми з газом в американців, тому що були певні природні катастрофи, підняття економіки в Китаї. Зараз вільне вугілля, газ викуповуються Китаєм. Росія почала грати на тому, що європейські аналітики не прорахували, що зелена енергетика так швидко не спрацює», - поділився думками Максим Маньковський.

Нагадаємо, раніше Знай.ua публікував слова Максима Тимченка про спроби регулювання ціни на газ.

Також Знай.ua писав, чи отримають боржники за комуналку субсидію в опалювальний сезон.

Источник материала
Поделиться сюжетом