Пішов з життя чемпіон з футболу та заслужений тренер України
Пішов з життя чемпіон з футболу та заслужений тренер України

Пішов з життя чемпіон з футболу та заслужений тренер України

У віці 71 року пішов з життя відомий радянський футболіст і заслужений тренер України, чемпіон СРСР, експерт каналів "Футбол 1/2/3" Сергій Морозов.

Про це розповів Олександр Денисов - генеральний директор телеканалів, на яких працював Морозов, у соціальній мережі Facebook.

Причина раптової смерті

До останніх днів життя Сергій Морозов віддавав усього себе робочій діяльності, тому колеги на телеканалах не помітили, що його стан погіршився. Як відомо, незадовго до смерті 71-річний чоловік перехворів коронавірусною інфекцією, але хвороба не пішла остаточно.

Помер Заслужений тренер України з футболу Сергій Морозов

Ускладнення від COVID-19 вплинули на здоров'я Морозова, що і спричинило за собою раптову кончину. Керівник телеканалів "Футбол 1/2/3" висловив слова співчуття всім близьким, родичам, друзям, колегам, а під постом на Facebook багато хто приєднався до співчуття.

Кар'єрний шлях Сергія Морозова

Майбутній футболіст і тренер почав кар'єру в молодіжній академії київського Динамо, але не встиг потрапити до складу основної команди через серйозну травму ноги. Після одужання продовжив займатися футболом і встиг пограти за такі клуби, як Вінницький "Локомотив", чернігівську "Десну", кадіївський "Шахтар", ворошиловградську "Зорю", московський "ЦСКА" і команду "ГСВГ".

Співчуття родині відомого футболіста Сергія Морозова висловлюють у Facebook

Більш того, в 1972 з командою луганської "Зорі" він став чемпіоном СРСР і в 1977 закінчив кар'єру. Але не залишив футбол назовсім: зайнявся тренерською діяльністю і працював з багатьма командами України, Росії, навіть Китаю і Туркменістану. За заслуги отримав звання Заслуженого тренера.

А в 2008 році пішов працювати футбольним аналітиком на ТК Футбол 1/2/3.

Ранее портал MY.UA сообщал, что Міхеїл Саакашвілі шле "сердечка" з в'язниці в Грузії.

Также мы писали, что чемпіонат світу двічі на рік: понад 12 національних збірних збунтувалися проти FIFA.

Чтобы не пропустить самые интересные новости - читайте нас в Telegram и Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом