Новий серіал Netflix обігнав навіть "Гру в кальмара" у рейтингу
Новий серіал Netflix обігнав навіть "Гру в кальмара" у рейтингу

Новий серіал Netflix обігнав навіть "Гру в кальмара" у рейтингу

У рейтингу серіалів Netflix з’явився новий лідер. Деякий час номером один був серіал «Гра в кальмара». Однак з виходом нового сезону серіалу «Ти» лідерство в рейтингу змінилося.

Як повідомляє Forbes, «Гра в кальмара» встановила багато рекордів на Netflix, включно з тим, що цей серіал був найпопулярнішим оригінальним серіалом з великим відривом, коли 111 мільйонів глядачів дивилися його чи принаймні якусь його частину.

Однак на сьогодні «Гра в кальмара» була вибита з місця №1 у списку 10 найкращих серіалів Netflix у США, що означає, що вона не побила рекорд «Джинні та Джорджії», який закінчився за 29 днів. «Гра в кальмара» протрималася ж 24 дні.

Третій сезон серіалу «Ти» зіштовхнув «Гру в кальмара»

Що скинуло з трону серіал «Гра в кальмара»?

Це був би третій сезон «Ти», серіалу Netflix, який так добре зайшов глядачам кілька років тому. Це психологічний трилер. У ньому продовжується історія головних героїі Джо Голдберга та Лав, яка вагітна. Вони живуть у новому заміському будинку.

Третій сезон серіалу «Ти» (10 серій) вийшов 16 жовтня. З того часу він піднявся на найвищу сходинку за переглядами. Однак експерти вважають, що серіал «Ти», як і «Гра в кальмара» не зможе протриматися в рейтингу найпопулярніших на першій сходинці довго. Експерти вважають, що серіалові не вдасться увійти у список найрейтинговіших серіалів всіх часів на Netflix. 

Феномен «Гри в кальмара»

Серіал «Гра в кальмара», попри те, що його скинули з п’єдесталу, зараз на піку популярності у світі. Цей серіал обійшовся недорого, проте приніс Netflix 900 мільйонів доларів. Знятий у Південній Кореї, він переглядається на одному диханні. Хоч серіал і досить неоднозначний, у ньому багато жорстоких сцен та крові.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, чим небезпечний для дітей новий популярний серіал "Гра в кальмара".

Також портал MY.UA писав, що HBO Max показав перший тизер приквелу "Гри престолів".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом