Секретар РНБО заявив про причетність посадовців Нацбанку до оборудок із «Приватом»
Секретар РНБО заявив про причетність посадовців Нацбанку до оборудок із «Приватом»

Секретар РНБО заявив про причетність посадовців Нацбанку до оборудок із «Приватом»

Посадовець звинуватив неназваних співробітників Нацбанку у сприянні оборудкам Коломойського
фотоколаж: 24tv

На думку Олексія Данилова, те, що їх дії досі не розслідували – несправедливо

Оборудка керівництва Приватбанку, в результаті якої державі було завдано мільярдні збитки, не могла відбутися без сприяння злочинним діям з боку посадовців державного регулятора – Національного банку України. Таку думку в інтерв’ю РБК-Україна висловив секретар РНБО Олексій Данилов.

На думку керівника апарату Ради нацбезпеки, схема, завдяки якій Україна втратила значні кошти, була побудована за відсутності контролю з боку Національного банку.

«І коли Ігорю Валерійовичу Коломойському розповідають про те, що він щось там робив ... Він поодинці це робити не міг, в цьому брали участь ті люди, які перебували тоді в Національному банку, і прізвища яких ніхто не хоче називати», – пояснив посадовець.

На думку Олексія Данилова, той факт, що ці люди досі не перебувають у процесуально-слідчих відносинах з державою, є «абсолютно несправедливим».

«Тому, що вирішивши питання тільки Коломойського, ми не вирішуємо завдання з іншими відповідальними, яка на сьогоднішній день є», – вважає секретар РНБО.

Нагадаємо, що раніше Національне антикорупційне бюро повідомило про нові підозри колишньому топ-менеджменту комерційного «Приватбанку» за розтрату 8,2 млрд грн напередодні його націоналізації. Один із підозрюваних – колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader