20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Придатний: У Зеленського були всі шанси закінчити конфлікт на Донбасі за допомогою Медведчука
Придатний: У Зеленського були всі шанси закінчити конфлікт на Донбасі за допомогою Медведчука

Придатний: У Зеленського були всі шанси закінчити конфлікт на Донбасі за допомогою Медведчука

Інакше він би залучив до переговорного процесу голову політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука, який давно довів свою ефективність у цьому питанні.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це заявив політолог Сергій годний в ефірі телеканалу "Перший незалежний", коментуючи пропозицію представників непідконтрольних територій включити в Тристоронню контактну групу опозиційного політика, пише Хайзер.

Експерт підкреслив, що своїми діям Зеленський тільки підтверджує бажання узурпувати владу в країні.

"Мені не зрозуміла мотивація Зеленського, людини, яка пообіцяла закінчити конфлікт, вона мала всі шанси. Пояснення одне-людина просто не хоче в силу ментального ставлення до того регіону, до влади взагалі і бажання повністю узурпувати владу в цій державі, не хоче, щоб був мир на території України, щоб була перспектива у держави. Він не хоче, щоб тут були хоч якісь перспективи економічного розвитку, встановлення історичної справедливості та іншого. Це означає, що людина просто брехав і продовжує брехати нам в очі», – счтает придатний.

Також він нагадав, що перед своєю поїздкою в США Президент обіцяв вирішити питання обміну утримуваними особами з Джозефом Байденом, але далі обіцянок справа не пішла.

"Згадаймо, з якими списками поїхав Зеленський до Байдену на зустріч і чим це завершилося? Нічого. Жоден українець не обміняний, не звільнений, а Америка вирішує тільки свої питання. З іншого боку, мені зрозуміла мотивація людей, які червоні лінії малюють. Тому що вони розуміють, що після повернення, початку активної фази процесу інтеграції, буде питання про військові злочини тих людей, які ці червоні лінії змалювали», – констатував Сергій годний.

Нагадаємо, що раніше народний депутат України, голова політради партії " опозиційна платформа - за життя» Віктор Медведчук заявляв, що мирне врегулювання конфлікту на Донбасі залежить повністю від політичної волі Володимира Зеленського.

«Для того щоб не було загострень, для того щоб уникнути їх сьогодні і в майбутньому, необхідно виконання Мінських угод, які в ході розмови між Путіним, Макроном і Меркель були визнані безальтернативними», – підкреслив парламентарій.

Источник материала
Поделиться сюжетом