Де живе Злата Огневич? У мережі показали елітну квартиру "Холостячки"
Де живе Злата Огневич? У мережі показали елітну квартиру "Холостячки"

Де живе Злата Огневич? У мережі показали елітну квартиру "Холостячки"

Шоу "Холостячка" зі Златою Огневич у самому розпалі. Фанати ламають голови над тим, кому співачка віддасть своє серце. У цей час журналісти з’ясували, де живе Злата Огнєвіч і скільки коштує її квартира.

Про це йдеться в сюжеті "Викриття".

Де живе Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч їздить за кермом порівняно недорого корейського седана за 20 тисяч доларів. Проте свою двокімнатну квартиру співачка придбала в елітному мікрорайоні столиці в ЖК "Новопечерські липки".

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram/zlata.ognevich

Відомо, що "золоте" житло з метражем 79 кв. м у подарунок для артистки купили її батьки 7 років тому. До цього  Злата Огнєвіч жила з кимось або постійно змінювала орендовані квартири. Сьогодні ж вона горда власниця дорогої нерухомості. Ціни тут захмарні. Така квартира, як у Злати Огнєвіч, коштує близько 250 тисяч доларів.

Злата Огнєвіч розповідає, що купити елітну квартиру її батьки змогли після того, як продали власне житло в Судаку:

"Дякую, що свого часу ми не продали нерухомість у Криму. Коли житло в Криму зросло в ціні, а в Києві подешевшало, батьки скористалися цим моментом", - розповідала раніше артистка.

Зазначається, що Злата Огнєвіч уже переробила помешкання "під себе". Зараз її двокімнатна квартира має одну спальню та залу, поєднану з кухнею. Дизайн виповнений переважно у стилі мінімалізму. У помешканні переважають світлі відтінки. У просторій залі можна помітити великий диван і плазмовий телевізор. Тут знайшлося місце і для кондиціонера.

Сусідами співачки є немало українських зірок. Зокрема Ірина Білик поруч має трикімнатну квартиру, а Дмитро Монатик придбав тут житло площею 130 кв. м.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч засвітилася в ресторані з фаворитом проекту.

Читайте також, що ексучасник "Холостячки" розповів, хто боротиметься за серце Злати Огневич у фіналі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом